Klan: botland
Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 16:25
ja z serwera nie bardzo znam (moja wina...) ale z tego co pokazuje na forum myślę że może być dobrym kandydatem. Pomaga mimo, że nie ma uprawnień... jeszcze?
Klan: nie przepadam
Dodatkowy Nick: no ammo?KniVeS!
Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 18:06
miętus miętus
Pomimo tego ,ze Cie znam nie moge powiedzieć "tak"
Żeby być @dminem na bydzi to trzeba na niej grać i udzielać się na 4um - zasłużyć
btw. nie powinno sie składać prośby o admina po to żeby go mieć tak jak inni - to jest funkcja na którą trzeba zasłużyć i trzeba się czuć odpowiedzialnym za server jeśli się taką prośbę składa. Jeśli będzie taka sytuacja ,że admini będą potrzebni to dopiero wtedy sie składa prośbę , a nie po to "bo inni mają i ja też chce"
na Nie
_________________ "..Tutaj nie ma "my", jestem tylko ja i ty.."
Ostatnio zmieniony przez lydka Czw 15 Paź, 2009 19:17, w całości zmieniany 1 raz
NA NIE, nic do ciebie nie mam bo w ogole sie nie znamy, ale na b1 i tak nie ma ludzi tyle ile bylo kiedys tym samym zly moment sobie wybrales i co najwazniejsze jest nas i tak duzo, a byc adm po to zeby byc nie ma sensu.
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."