Faktycznie takie zdażenia mają miejsce .Rudolf do ciebie jedna uwaga jak ja jestem na serwerze i mówie że masz już sie nie odzywać do nich to masz być cicho a ja w tym czasie rozmawiam z nimi po swojemu .Przykład ostatnio wyzywali cie i posypały się kiki i nawet ban na 5 minut ale ty za to że nie byłeś dłużny też dostałeś kika.
Więc moja rada nie prowokuj wyciągaj jak coś logi i dawaj na forum ,a admini maja reagować na takie sytuacjie ,po to jesteście administratorami aby pilnować pożądku.
Myśle że po dniu dzisiejszym h@ wyciągną konsekwencjie
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
el.GrinGo^ [Usunięty]
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 08:10
Rudu wieżdżaj na Sula, tu ci włos z głowy nie spadnie, tylko nie o godz. 0:00, bo o tej misiu to już naprawdę powinieneś spać
Gringo już nie będę siedział 2:00 w nocy bo teraz jest szkoła ferie sie skończyły
_________________ OD DZISIAJ ZMIENIAM ZACHOWANIE
głownie przez mikrofon nie będę nawijał jak ta katarynka
cieszycie sie??????
Gepardzik [Usunięty]
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 20:47
rudu13 napisał/a:
a po za tym czasami gdy na mnie najeżdzają i nie ma admina na serwerze to gdy napisze że jak mnie wyzwą to dam logi na forum itp to oni mi piszą że znają adminów i g.ó.w.n.o im moge zrobić
jeśli jest to na say a nie na micka to daj czas i miejsce zajscia, z logów wyciągniemy i będą bany, jeśli na micka to demo nagraj
Ciastek a za co mają być konsekwencje wobec adminów
heh Cheetah tylko rudu tez nie jest bez winy ostatnio słyszałem jak przeklina przez mica a przy tym nikt go nie wyzywał ani nikt nic mu nie robił poprostu ot tak ale ja obiecuje ze w miare jak bede mogl to bede pomagał
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 21:43
ciastek musza być wsystkie informacje, nei tylko kto, godzina zajścia też, bo logi z serwera z jednego dnia miają kilkadziesiąt tysiecy linii