jestem na tak, przestrzega regulaminu i innym również mówi żeby to robili
ty zaawsze jestes na tak
_________________ Gość Przeczytaj poniższy regulamin
Gość Po 1 To ja jestem mastą cs'a
Gość Po 2 To jak nie jestem to lookaj ptk1
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1
jestem na nie .. bo.. jakos nie moge sie z toba zkumac... jakos mi nie pasujesz co nie znaczy ze cos robisz zle ( poporstu ot jest moje zdanie i mam nadzieje ze je zrozumiesz... )
spoko to przeciez pisze sie swoje opinie...
Cytat:
nie jest dla mnie argumentacja "nie ma admina jak ja jestem".. podwazasz prace i wypelnianie obowiazkow naszych adminow?
podwazam jedynie niewielka czestotliwosc wystepowania czegos takiego jak admin w godzinach niepopularnych a makataja czesto widze ale nie zawsze.
ofkoz adm to tez wygoda od niepisania do innych admow na gg zeby weszli i zrobili porzadek wiec przemysl to.
chyba w ostatnim czasiem lepjej go poznalem i zmieniam zdanie na TAK ...
jestem na nie .. bo.. jakos nie moge sie z toba zkumac... jakos mi nie pasujesz co nie znaczy ze cos robisz zle ( poporstu ot jest moje zdanie i mam nadzieje ze je zrozumiesz... )
spoko to przeciez pisze sie swoje opinie...
Cytat:
nie jest dla mnie argumentacja "nie ma admina jak ja jestem".. podwazasz prace i wypelnianie obowiazkow naszych adminow?
podwazam jedynie niewielka czestotliwosc wystepowania czegos takiego jak admin w godzinach niepopularnych a makataja czesto widze ale nie zawsze.
ofkoz adm to tez wygoda od niepisania do innych admow na gg zeby weszli i zrobili porzadek wiec przemysl to.
chyba w ostatnim czasiem lepjej go poznalem i zmieniam zdanie na TAK ...