Bydzia 1 jest serwerem dla zabawy i jak widać po slotach ludziska to co się na niej dzieje lubią
TUTAJ ludzie PRZYCHODZĄ się POBAWIĆ
2:30 jest chyba jeszcze do zniesienia, nie mi jednak o tym decydować...
każdy publik jest do zabawy ale w pewnym stopniu:
zabawa=nerwy,strata czasu,czekanie na koniec mapy tylko poto żeby pan dajmy na to AUGI - genialny przykład,zaprzestał swojego zwiedzania mapy
Zazwyczaj atak + podłożenie paki na bydzi do ok. 1.50 MAX a kiedy koles w terro zacznie się grzebac z wejściem na BS'a to sorry mamy ponad 2 minuty czekać jak wkońcu wyjdzie zza skrzynki i ruszy (_Y_) w strone bomby albo bombsite'u?
ja czasem miałem takie schizy,że zostawaje sam vs dajmy na to 6 i całą mape na walku przechodze ale to jest chęć wygrania rundy a nie przykampienia przy swoim respie.
Podsumowójąc
runda 3 minuty bez CPLowców - max 1.30 ataku + max 30 sekund podłożenia paki.=zostaje minuta
runda 3 minuty z CPLowcami - max 1.30 ataku + max 60 sekund gubienia się na mapie + max 15 sekund na podłożenie = zostaje 15 sekund
runda 2 minuty bez CPL - max 1 min. ataku + max 30 sekund podłożenia paki.=zostaje 30 sekund
runda 2 minuty z CPL - max 1 min. ataku + max 1 minuta CPL'a ale wtedy już koleś zauważy czerwony zegar i się obudzi że trzeba iśc podłozyć.
"Czas nie ma wpływu na styl gry, to człowiek ma wpływ na to jak gra. Jak ktoś jest uparty to się skampi nawet przy 15 sek czasie gry "
tu nie chodzi ile kampisz tylko ile trzeba na ciebie czekać bo możesz kampic 10 sekund i każdy do oleje a możesz kampić 2 minuty i wkur&%#!$% cały serwer...
.Jest taki plugin ktory przed koncem rundy transferuje playera ktory kara do slabszego teamu a slabego playera do lepszgo teamu,ten plugin nazywa sie chyba PTB czy cos w tym stylu.Mozna nad tym pomyslec,ale plugin z pokazywaniem kogo i za ile dmg zabiles powinno sie wylaczyć.Zostawiam to do oceny solidowi i tym ktorzy wiedza o co mi chodzi ;f
Bydzia 1 jest serwerem dla zabawy i jak widać po slotach ludziska to co się na niej dzieje lubią
TUTAJ ludzie PRZYCHODZĄ się POBAWIĆ
2:30 jest chyba jeszcze do zniesienia, nie mi jednak o tym decydować...
każdy publik jest do zabawy ale w pewnym stopniu:
zabawa=nerwy,strata czasu,czekanie na koniec mapy tylko poto żeby pan dajmy na to AUGI - genialny przykład,zaprzestał swojego zwiedzania mapy
Zazwyczaj atak + podłożenie paki na bydzi do ok. 1.50 MAX a kiedy koles w terro zacznie się grzebac z wejściem na BS'a to sorry mamy ponad 2 minuty czekać jak wkońcu wyjdzie zza skrzynki i ruszy (_Y_) w strone bomby albo bombsite'u?
ja czasem miałem takie schizy,że zostawaje sam vs dajmy na to 6 i całą mape na walku przechodze ale to jest chęć wygrania rundy a nie przykampienia przy swoim respie.
Podsumowójąc
runda 3 minuty bez CPLowców - max 1.30 ataku + max 30 sekund podłożenia paki.=zostaje minuta
runda 3 minuty z CPLowcami - max 1.30 ataku + max 60 sekund gubienia się na mapie + max 15 sekund na podłożenie = zostaje 15 sekund
runda 2 minuty bez CPL - max 1 min. ataku + max 30 sekund podłożenia paki.=zostaje 30 sekund
runda 2 minuty z CPL - max 1 min. ataku + max 1 minuta CPL'a ale wtedy już koleś zauważy czerwony zegar i się obudzi że trzeba iśc podłozyć.
"Czas nie ma wpływu na styl gry, to człowiek ma wpływ na to jak gra. Jak ktoś jest uparty to się skampi nawet przy 15 sek czasie gry "
tu nie chodzi ile kampisz tylko ile trzeba na ciebie czekać bo możesz kampic 10 sekund i każdy do oleje a możesz kampić 2 minuty i wkur&%#!$% cały serwer...
PTB odpada, nie spisalby sie dobrze w/g mnie na bydzi, zreszta gralem pare razy na tym pluginie i jakos mi nie przypadl mi do gostu. A co to postow to forum (nie liczy sie ilosc lecz jakosc:) nie jest najwazniejsze
M!3LC4R [Usunięty]
Wysłany: Sob 12 Lis, 2005 00:05
mysle ze 3 min to zaduzo a 2 za malo najlepiej badzie zmniejszyc czas o 30 sek i bedzie dzi powinno zmobilizowac to druzyne atakujaca
Rowniez uwazam ze 2.30 jest lepsze niz 2 min ,a z drugiej zas strony nie przeszkadzaja mi 3 min- innym slowem dostosuje sie do wiekszosci Jedno jest pewne na 2,30 czy tam 2.00 min gra bedzie zywsza.
Przestań. Uważasz, że na serwie gra 29 graczy i spowodu przewagi jednego głosa zmienie? Widocznie ludziom nie zależy na tym, że jest taki wynik lub tak mała frekwencja.
Wniosek odrzucono. Grajcie, a ludków zamulających poganiajcie, najpierw jednym slapem 0 dmg, a jak nie poskutkuje to serią trzech szybkich, a jak i to nie pomoże - slay. Itd. CPL'e albo zrezygnują z gry, albo się dostosują i nauczą na przyszłość.