a ja swoim skromnym zdaniem widzialbym Babeczke na adminie jako jeden z nielicznych ma kulture i czesto go widze na serwie w przeciwienstwie do innym adminow - moze dacie 5 adminow ktorzy graja i bedzie po klopocie??
BABKA - walcz nie poddawaj sie , a co do kampienia to jesli jest w CT to chyba ma takie zadanie zeby pilnowac BSa co??Grajac TP wiadome jest ze w teamie potrzebny jest camper no ale to juz oddzielny temat dyskusji.
Sumujac wszelkie za i przeciw proponuje dac BABKE na adma a wywalic innego ktory jest adminem z nazwy a wogole nie gra lub gra bardzo rzadko.
wysoka kultura osobista
ogólnie bardzo dobre zachownie na serverze
często gra
dobry kontakt z graczami
urozmaica atmosfere różnymi tekstami sytuacyjnymi
kampi czasem jak broni bs-a a co ma robić?? taka rola.W tym czasie ma czas na obsługe amx-a zawsze można znaleźć plus ;pp
nie biega z tasakiem P
na nie
wielu adminów
slot??(niestety ze względu na wymagania slot jest nieosiągalny dla prawie wszsytkich graczy i wydaje mi sie że łątwiej zostać adm niż dostać slota)
OLO masz racje ja bym z checia byl aby ktos udostepnil mi slota a w zamian udosteoniam serwer Ventrilo na np. 25 graczy - dla ludzi z bydzi :)ale ja kmowisz tu adminow wiecej nizeli zwyklych zjadaczy chleba w tym wypadku nas graczy