Ale ty jestes ...
A może byś tak opowiedział jak mnie zlałeś na tej mapie co ?
Wchodze na serwer gram sobie troche a tu wchodzi pan enc ... i co ? Oczywiście witam sie ... a ten nic , witam sie jeszcze kilka razy i nadal nic a ten w miedzy czasie gada sobie z ludzmi i do mnie ani be ani me i z tad nick ( i nie oszukuj że nie widziałęś albo że cie nie było przy kompie ).
blahaha jeszce takiej akcji nie bylo zeby taka akcja bylo o samo przywitanie..
qubek wyluzuj poprostu nie chcial sie przywitac i juz
a ty jakies wochy strzelasz haha.
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Ale ty jestes ...
A może byś tak opowiedział jak mnie zlałeś na tej mapie co ?
Wchodze na serwer gram sobie troche a tu wchodzi pan enc ... i co ? Oczywiście witam sie ... a ten nic , witam sie jeszcze kilka razy i nadal nic a ten w miedzy czasie gada sobie z ludzmi i do mnie ani be ani me i z tad nick ( i nie oszukuj że nie widziałęś albo że cie nie było przy kompie ).
jakas inna orientacja seksualna ?:D zadrosny jesteś?:D ahaha bK na maxa jak czytałem te twoje posty myślałem że jestem jedną nogą w podstawówce ale wiesz co pociesze cie:D
minimum ban na miecha bo chłopak nie rozumie co zrobił