- Irys pod muzeum narodowym :D (miało być pod powstania warszawskiego )
- Vorek slajdujący na twarzy pod schodach
- ja biegający bez kulek i każący się wszystkim poddać (jednego nawet tak "sfragowałem" nie pamietam natomiast kogo)
- Olka w wersji VIP, czyli Pani Prezydent
ekhm ... jeleń ... bez komentarza pozostawie "n00by", bo jakbyś tak na mnie powiedziaś na paint ball'u, to by te Twoje 150cm wzrostu zamieniło sie na 10cm od ziemii(czyli pozostały by po Tobie tylko buty )
a wracając do tego baaaardzo smiesznego " Irys pod muzeum narodowym" oto wytłumaczenie :
IrYs (14-01-2006 23:59)
siema
IrYs (14-01-2006 23:59)
gdzie my sie jutro ustwaimy?
CS-VorteX^^ aka Bobster (0:06)
pod muzeum przed 12
IrYs (0:06)
pod jakim muzeum
CS-VorteX^^ aka Bobster (0:06)
narodowym
->> dziekuję
P.S : mam nadzieję, ze takie wypady będziemy powtarzać
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Nie 15 Sty, 2006 21:22, w całości zmieniany 2 razy
Tych "nOObow" nie bede juz komentowal ... A co do gry to bylo naprawde super szegolnie jak dostalem w banie albo jak seria z automatu powalila mnie na ziemie Generalnie super zabawa, mam nadzieje ze to powtorzymy w tym samym skladzie, tym razem postaramy sie przyjechac wczesniej chyba ze Vortex ustawi sie z nami pod Zamkiem Krolewskim albo Aquaparkiem
Pozdrawiam
_________________ Play hard... Go pro...
Ostatnio zmieniony przez yello Nie 15 Sty, 2006 21:32, w całości zmieniany 1 raz