No mi się wydaje cos tak samo jak Cistkowi ...
Ta strefa była inna i jak chcesz to się kłuc ze mną Solid ja niemam zamiaru ...
Jak bym wiedział że raszuej to bym się niekłucił i niemaił żadnego ale.. bo niepotrzebne mi to Mam pewnośc że znam strefy i tyle
ej, czytajcie ze zrozumieniem. Heyah napisał, że 3 tygodnie temu zagladał i strefa była inna, a NIE BYŁA i o to mi chodziło, ze dam sobie uciąć. Nawet nowik dał screen, gdzie jak byk jest ze zmieniana była w grudniu, a ta zmiana to zwykła modyfikacja pliku, tj. data zapisu na serwerze easyisp.pl, po zmianie serwera forum jak i strony ze strefami.
Strefa tj. obszar do którego można dojść, była zmieniona w stosunku tej z OB dokladnie raz i było to w dniu, gdy bubel i nowik robili strefy dla bydzi podczas tworzenia osobnej strony ze strefami dla bydzi, po rozpadzie CS-F. Od tego czasu zawsze jest taka strefa jak do dzisiejszego dnia.
siatkarz mam prośbe niewykręcaj sie bo wiem że ze screena i z demka wynika że to rasz Odp mi tylko na mój wcześniejszy post w sprawie poprzedniej mapki tj cpl_strike albo cpl_fire niepamiętam dokładnie podobna sytuacja piszesz żebym nie raszował a to niebył rasz i dobrze o tym wiesz wiec niewiem po co to pisaleś Ja cos tam odpowiedziałem to usłyszałem tylko żebym sie niekłucił ... Według Ciebie to jest wporządku
lol.. jak wciagasz w to wczesniejsze mapy to ok... wtedy sie pomylilem... zdarzyc sie moze kazdemu... zreszta po co tu piszesZ? tylko powiedzialem ze raszowales bez zadnych konsekwencji bo nie bylem do konca pewien...
A wyciągam ...:) Ja BABCIE przeprosiłem za to że się z nim o to kłuciłem i tyle, a Tobie niewiem o co w tym momencie chodzi... napisałem na tamtej mapce że nie raszuje to dostałem odpowiedz żebym nie dyskutował i niemiałem zamiaru...
Jeszcze jedno napisałeś że ja chciałem napisać skarge niby na BABCIE w tym momencie to SZOK nic takiego ne miała miejsca !! Wiec niedopowiadaj takich głupot !!!
Bana nie bedzie. Nie bedzie zadnej kary, bo za rasz to moge co najwyzej kicka dać, a wiadomo, ze HeYaH ogólnie to nie raszuje. Pomylił sie nie sprawdzajac uważnie stref i tyle.
Ludzie... nauczcie się słuchać (czytać) siebie nawzajem, ale z uwagą! Bo przez to się robią później nieporozumienia i coraz większe kłótnie. Właśnie przez brak umiejętności rozumienia co druga strona chce przekazać, lub przez brak chęci, aby to zrozumieć.
Heyah mowi ze nie zszedł ze schodów, a Wy ze zszedł. I HeYaH miał racje. Bo ze schodów NIE ZSZEDŁ. Był cały czas na schodach, tylko ze już w niedozwolonym miejscu. Wy mieliście racje, ze raszował. ale za to kare dostał. Ogolnie dyskusja była niepotrzebna, a jesli juz to trzeba było wysłać na forum.
...bo dyskutując, to wyszło, ze Wy mowicie ze zszedł, w sensie ze wszedł juz na drugą część, a on ze nie zszedł bo poprostu na schodach ciągle był.
Teraz gdy wg niego strefa jest na końcu schodów, z jego perspektywy wygląda to tak jakbyście probowali mu wmowic, iż raszował pisząc, że jednak "zszedł ze schodów". W tym momencie jest świecie przekonany ze nie raszował, bo poprostu ze schodów nie zszedł (przypominam, że wg niego strefa jest na końcu CAŁYCH schodów) i się zaczyna kłutnia.
Potem już tylko coraz bardziej rośnie napiecie w rozmowie i tak się kłocicie oboje (otroje?) myśląc ze gadacie o tym samym, a naprawde jedna strona mówi o piernikach, a druga o wiatrakach.
BTW: Kolejny post nappy'ego o "checi poodcinania mi członków" tylko udowadnia moją teze, ze sie nawzajem nie słuchamy (czytamy) z uwagą.