omg czlowieku dostales screeny jak cisniesz od 0 a koledzy tez sie popisuja czego ty jeszcze chcesz...?? aha logow jak robicie syf na servie a teraz placz
kill powiedz mi do kogo powiedziałem 0 czy przypadkiem nie do nappa to wiec o co chodzi napp nie jest urazony bo to było w żartach do niego a Ty wyrwałes to z kontekstu i poróbujesz użyc jako swój argument...
chodzilo mi o Twoja wypowiedź, że pasuje do szanownego grona @ (jakbys nie załapał )
a z drugiej strony, to mi sie nie chce ciagnac dyskusji z Tobą, bo to jest "masło maślane"
PoZdrO
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
ja nie wiem wszyscy wszyscy piszecie CU @ Dwór jestem ciekaw czy wiecie co to znaczy... pewnie nie tak samo jak znaleźliście sobie wymówke na stf.... panowie magistrzy nie wiedzieli co to znaczy no prosze...
a jak nie wychodzicie na dwór to ja nie wiem to wasz problem...
omg dajcie screeeny, dema i a potem gadajcie k i nie mówcie robicie bo nie roumiem kogo ujmujecie w tej liczbie mnogiej... i tylko nie piszczie elo elo gang bo to juz jest nudne zwalanie winy na cos co nie istnieje..
oj Irysku jak mogłes sie pczuc urazony to oznaczło by ze uwazasz killa za osobe chamska?? wólgarna?? nie wiem .. no jaką jak uraziło przypasowanie do niego hm.. teraz widać jakie masz o nim zadnie
ja nie wiem wszyscy wszyscy piszecie CU @ Dwór jestem ciekaw czy wiecie co to znaczy... pewnie nie tak samo jak znaleźliście sobie wymówke na stf.... panowie magistrzy nie wiedzieli co to znaczy no prosze...
omg dajcie screeeny, dema i a potem gadajcie k i nie mówcie robicie bo nie roumiem kogo ujmujecie w tej liczbie mnogiej... i tylko nie piszczie elo elo gang bo to juz jest nudne zwalanie winy na cos co nie istnieje..
oj Irysku jak mogłes sie pczuc urazony to oznaczło by ze uwazasz killa za osobe chamska?? wólgarna?? nie wiem .. no jaką jak uraziło przypasowanie do niego hm.. teraz widać jakie masz o nim zadnie
Kod:
buahahhaha Hahaha! Hahaha!
Kod:
teraz wiadomo skąd... [/code]
chcesz o tym porozmawiac?
Typowe teksty boarda , szybko sie uczysz nie dlugo bedziesz fajny