jeżeli już naprawdę tak chcecie TS to moim zdaniem jak ktoś zaproponował wcześniej - 2 pokoje, jeżeli nie chcecie 2 pokoi - to proszę mnie przekonać po co wam ogólny
Ale ogólnie jestem na nie (poza wyjątkiem możliwości 2 pokoi) już teraz mam zastrzeżenia co do paru panów - albo czit albo wtyka na TS.
Skoro wam nie wystarcza CeSowy komunikator niech będzie ALE muszą być tak jak w oryginale CeSa - dwa różne pokoje.
jeżeli już naprawdę tak chcecie TS to moim zdaniem jak ktoś zaproponował wcześniej - 2 pokoje, jeżeli nie chcecie 2 pokoi - to proszę mnie przekonać po co wam ogólny
Ale ogólnie jestem na nie (poza wyjątkiem możliwości 2 pokoi) już teraz mam zastrzeżenia co do paru panów - albo czit albo wtyka na TS.
Skoro wam nie wystarcza CeSowy komunikator niech będzie ALE muszą być tak jak w oryginale CeSa - dwa różne pokoje.
Ja jestem na nie nawet jakby byly dwa pokoje,przeciez to jest to samo co w csowym komunikatorze... ts jest zupelnie nie potrzebny... Zrobi sie straszne ffa
_________________ Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach...
TS2 jest gotowy, VT nie bedzie, bo nikt z nas nie jest firma, aby wykupic od nich licencje na wiecej niz dymyslnie dostepne 8 slotow.
teczka zapomniales ze ja jestem firma jutro jade do niemiec zobaczyc co tam sie swieci w firmie,troszke sprzetu przywioze i co najwazniejsze mam serwer na fast passie tylko jest na nim baza 2 sieci (+ts2)zapytam sie informatyka firmowego czy cos jeszcze da rade pociagnac jak powie tak to bede prosil o materialy a co najwazniejsze @ll za free.......i moze jakis serwerek sie jeszcze zalozy
_________________ ddk ' sp*****aj dziadu ;o
Ostatnio zmieniony przez teczufka Pon 14 Sie, 2006 13:44, w całości zmieniany 1 raz