CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: teczufka
Pon 09 Lip, 2007 15:27
Reklamacja
Autor Wiadomość
no. 10

Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 12:42   

A nie mozna by zrobić tak,że dajmy na to co 3 standardowe mapy z rzędu typu
de_dust/2
de_inferno
de_aztec
de_cbble
Był by przymusowy vote (czyli vote z mapkami tylko "nie standardowymi")
Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana

WOJTAS

Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 13:05   

to teraz wam cos pokaze:
1. cs_assault_2006 (po co to wogole tu jest ?)
2. cs_estate (po co to wogole tu jest ?)
3. cs_italy (po co to wogole tu jest ?)
4. cs_militia (po co to wogole tu jest ?)
5. cs_office
6. de_aztec
7. de_cbble
8. de_cpl_fire (po co to wogole tu jest ?)
9. de_cpl_mill
10. de_dust2002
11. de_dust2
12. de_dust
13. de_forge (po co to wogole tu jest ?)
14. de_inferno
15. de_kabul
16. de_nuke
17. de_prodigy
18. de_sunny
19. de_survivor (po co to wogole tu jest ?)
20. de_train
21. de_vertigo (po co to wogole tu jest ?)
to jest caly mapcykl ktory siedzi na servie
z tego polowa to jedno wielkie g()wno (sry ale taka prawda)
zanim dodacie jakies nowe mapki to moze wezcie pod uwage fakt iz ludzie nie chca nowych map tylko STANDARD a to ze paru osobom to nie odpowiada to przykro mi... patrzcie posty wyzej ile razy jest napisane "niech zadecyduje większość" i wlasnie ta wiekszosc NIE CHCE zadnych: assault-ow, militi i tego typu pdobnego ustrojstwa.
Dodaliscie tyle nowych map (ostatnio assault) i co ? NIKT tego nie gra...
a teraz jakies zbedne klutnie... Wywalcie wszystnie niestandardowe mapiszony zostawcie tylko te ktore sa orginalnie w grze i najczesciej grane na servach publicznych (omijajac assault,militie,italke,survivor,vertigo)
Prosze was ogarnijcie sie Ci ktorzy mowia ze moga grac wszyskto poza standardami bo to go.... prawda server niedlugo bedzie stal pusty bo wam sie zachcialo "czegos nowego" co wam sie spodobalo a reszcie NIE. Tyle papa
Ostatnio zmieniony przez WOJTAS Czw 21 Cze, 2007 13:07, w całości zmieniany 1 raz  

no. 10

Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 13:23   

eh Razel z chęcią bym się z Tobą posprzeczał, ale powiem tylko tyle. Nie ćpaj więcej bo Ci mózg wylata
Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana

WOJTAS

Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 13:27   

widze ze tez chcesz sie zaliczyc do grona ludzi ktorzy robia wszystko zeby server opustoszal ;/

ROSOMAK

Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 13:29   

czlowiek z roli napisał/a:
eh Razel z chęcią bym się z Tobą posprzeczał, ale powiem tylko tyle. Nie ćpaj więcej bo Ci mózg wylata

A ja wam powiem ze kazdy ma troche racji ale tu trzeba dojsc do kompromisu.Ja osobiscie lubie pograc tez na niestandartowych mapach ale ostatnio widze ze serwer swieci pustkami - wczoraj przed 23 gralismy 5v5 na de_cpl_mill.

no. 10

Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 13:36   

Kiedyś ,jak chciałem zagrać na b1 miałem zawsze 20 min na zrobienie kawki itp., bo tyle trzeba było czekać na slota i nie ważne czy było grane de_forge, de_sunny czy de_dust2. Po prostu zawsze był pełen gdyż grali (grają) na nim ludzie, z którymi można się pośmiać i mile zrelaksować podczas gry, nie uważam osobiście aby dodawnie map miało większy wpływ na frekfencję na serwerze, fakt jeżeli przyjdzie jakiś nowy gracz i next map dajmy na to cs_assault_2006 , nie chce mu się ściągać mapki i wychodzi, ale kto chce grać na bydzi to i tak czy inaczej zostanie. Nie wiem co jest przyczyną tego,że tak mało osób gra teraz na bydzi ale nie należy się bać zmian gdyż po pewnym czasie to one mogą mieć największy wpływ na zwiększenie liczby graczy na b1.

Uczulony`
SteamBans Member

Dodatkowy Nick: nedlee
Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 13:39   

Spinacie sie jak Cashreen na silce :P

sa standardy i sa customy , dodajemy je po to zeby zobaczyc czy sie przyjma, jak nie to sie je wyrzuca !! , sa ankiety za tym aby wyrzucic lub zamienic italke na de_italy. Jak ona nie bedzie pasowac to sie WYRZUCI, nie kazdy chce na okraglo grac dusty i inferna. A to ze ktos nie chce grac customow mi to wisi i ja je bede gral nawet jak beda 2 osoby na serwie( tylko pierw trzeba je wybrac :P ).

F*** Tomorrow, Live Today,
Forgot yesterday and Just Play.

Dzejms

Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 13:49   

Małe info. Trwają egzaminy, zaliczenia itp. Bydzi nie grozi pustka dopuki admini będą normalni.

WEGier

Klan: na drzewie :)
Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 13:57   

DzejmsBlond napisał/a:
Małe info. Trwają egzaminy, zaliczenia itp. Bydzi nie grozi pustka dopóki admini będą normalni.

śluby, ciężki okres w pracy, ładna pogoda itp ... wróci jesień, plucha, wcześniej wieczór i bydzia będzie full nawet na de_cs_militia

teczufka
Admin techniczny

Klan: [UnimatriX|sq]
Dodatkowy Nick: Tukachev
Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 15:48   

Zamykam sonde: http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=7234
Jako bardzo dobra uwazam ta: http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=7235

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi