Cos takiego bylo, ale ktos marudzil ze flooduja komunikaty i ze dziala z pupy...
Autokick za AFK leci po 5 minutach, moge ewentualnie zmniejszyc wymagana ilosc graczy nim poleci Kick....
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Klan: w tvp leci :D
Wysłany: Pią 22 Cze, 2007 11:50
Ja sie zgadzam z Siatkiem slay po 1:15. Wedlug mnie kickowanie ludzi po 60 sekundach nie jest najlepszym rozwiazaniem, bo np glupie wyjscie do klopa zajmuje wiecej czasu
Klan: botland
Wysłany: Pią 22 Cze, 2007 14:13
nie nie, kick to nie jest dobry pomysl. są sytuacje typu domofon itd. itp. Ja jak widzę afk to slay jak zostaje ostatni (tak powinno byc w tym pluginie, a nie na czas) następna runda to samo. za 3 razem kick!
jak ktos byl dluzej niz 60 sekund afk to go automatycznie kikowalo.
qBert napisał/a:
nie nie, kick to nie jest dobry pomysl. są sytuacje typu domofon itd.
Trel napisał/a:
to juz bardziej przydatne by bylo niez ten spectowy kicker
najlepiej by bylo po 120 sekundach czas papa i juz Co do sytulacji typu domofon masz racje poniewaz kazdy ma prawo odejsc od kompa chodzby kupka czy siusiu
Specty to jest niekiedy najgorsze ja czekam po 20 minut niekiedy zdazy sie nawet 40 a wchodze a tu 2 na specie .... wiec bardzo dobry pomysl