Tomek,15,Katowice w cs gram od Lutego br.
Zainteresowania...Wiadomo to co każdy synek ... piłka nożna
Zabijam wyłącznie dzięki nieuwadze przeciwnika.Jak ktoś do mnie strzela to najczęściej padam chyba ,ze to łyda to przegrać się nie da
jestem piotruś mam 33 latka jestem BABCIĄ uwielbiam pić wódę w jednej postaci balsamu czego naiczuł mnie węgier, kocham kampić z auto kampą na wszystkich jeleni jakich mi się trafi
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
Jestem Maciek, 16lat w cs'a gram ee? 4lata? (coś koło tego). Lubie bić wszystkich w których trafie z full auto. Moje motto to full auto i do przodu - i tego się trzymam.
No i styknie nara
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.
Wysłany: Pią 31 Sie, 2007 13:03
Jam jest Paweł. Cwierć wieq za pasem lubię Taniec z przygwizdami a moim idolem jest Michael Jackson
Moim ulubionym zajęciem jest pisanie wniosków o egzekucję ;p
Gram bo komputer mam, ja jak netu nie miałem w cafe siedziałem
pzdr
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...
Jestem Tomek z Olsztyna interesuje sie piłką ręczną (trenuję) i szybownictwem (pilotuję ) [ : jednak jakimś cudem znajduje jeszcze czas na komputer i bydzie
_________________ Nie patrz co piszę - bredzę jak zwykle.
Ostatnio zmieniony przez +bziuuum Sob 01 Wrz, 2007 10:31, w całości zmieniany 1 raz