Nie ma antybluzgatora idealnego, ba macie nawet przyklejone bledy, wiec czemu osoba ktora przypadkiem napisze: "kolego ci powiem fajny dowcip", ma dostac bana i stracic slota? Jesli ktos cos napisze, to zostanie to w logach, jesli ktos jedzie po osobie, to watpie, zebyscie chcieli grac z ta osoba, robicie demo i po sprawie. Dlatego ankieta bedzie brana w pewnym stopniu pod uwage, ale nie bedzie najwazniejsza w glosowaniu S@.
Prosze glosowac w sondzie i bez OT.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
ankieta jest dość nieprecyzyjnie ujęta - bo z tego co rozumiem to dotyczy czy odrazu banowac za przeklenstwo (jedno) czy nie .... wiec troszke głupawa. Powinna (moim zdaniem) brzmieć "zaostrzyć kary za przekleństwa"
Panie i Panowie najlepszym antybluzgatorem jest admin i po to m.in oni Wy jestescie . Dodajac takie dodatki mozna by bylo sie bozbyc "zawodu" admin na b1 bo bylby zbyteczny- dajmy sie chlopakom wykazac nie strancajmy ich na boczny tor niech nie czuja sie jak wykolejency
Serio to jestem na nie bo jest to zupelnie niepotrzebne.
Według mnie to w sumie dobry pomys ale i tak ten "Bluzgator" ma pare pledow ale juz nie bede zasmiecal tutaj tematu napisze w innym ... A tak to jestem na Tak