Bajzel jest od jakiegos czasu i wcale Irkowi sie nie dziwie ... odechciewa sie ostatnimi czasy grac na bydzi ...
otoz to, duzo nowych przywialo, ktorych ciezko jest do porzadku przywolac, nie zawsze jacys admini sa pod reka, a jak sa to czasami zdazaja sie sytuacje, ze admin nie widzi wyczynow pewnych osob, a jak inni mu pisza na @say to nic nie robi, bo nie ma dowodow ;f
Bajzel jest od jakiegos czasu i wcale Irkowi sie nie dziwie ... odechciewa sie ostatnimi czasy grac na bydzi ...
otoz to, duzo nowych przywialo, ktorych ciezko jest do porzadku przywolac, nie zawsze jacys admini sa pod reka, a jak sa to czasami zdazaja sie sytuacje, ze admin nie widzi wyczynow pewnych osob, a jak inni mu pisza na @say to nic nie robi, bo nie ma dowodow ;f
No tak ja pisalam ilka razy i dostalam zje*** ze admin wie co ma robic x.X
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Ale co jak co, cholera, musze mu racje przyznac - burdel jest i to nie z tej ziemi. Admini sobie czata robia na @sayu, ludzie robia co chca... to nie jest stara bydzia
@ all
Są jakieś wątpliwości co do postawy admina jest dział skargi i sie tam rozpisywać a nie gadać "półsłówkami"
Tak ale jak posieje skarge to i tak wyjdzie ze admin ma zawsze racje. Wiec jaki sens jest pisac jak i tak nic z tym nie zostanie zrobione?
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Dodatkowy Nick: x0x :p
Wysłany: Nie 16 Mar, 2008 18:13
a ja mam swoją teorie
siatkarz napisał/a:
irys zawsze puszcza wkret na prima aprilis ....
2 lata temu tez irys rezygnował, rok temu była niby skarga na irysa ale i tak w obu przypadkach ludzie kapnęli się że to żart, więc teraz żeby to wypaliło zaczęli wcześniej, a że irys się pomylił z banowaniem to tylko pomogło w tej całej iluzji
prawda że mam racje i Irys nie odchodzi