Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 28 Mar, 2008 23:00
Nie pomylilem sie To tez m. in. jest powodem "braku motywacji"
Po prostu nie mam gdzie grac , a od czasu do czasu bym cos zagrał . O !
A na b1 i tak nie dostane , to sie nie wychylam
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Pią 28 Mar, 2008 23:01, w całości zmieniany 1 raz
Klan: nie przepadam
Dodatkowy Nick: no ammo?KniVeS!
Wysłany: Pią 28 Mar, 2008 23:37
"albowiem zapanuje chaos i zamęt" !!N!!!!I!!!!E!!!! nigdy w zyciu !! (moje zdanie wyrazam SWOJA opinie mam prawo do tego !NIE! kometuj) jestem na NIE na adma dla tego pana. ale na "2", nie wyrazam wiekszego sprzeciwu niech sobie lata i ma adma na 2(taK) na 1(niE!)
_________________ "..Tutaj nie ma "my", jestem tylko ja i ty.."
Ostatnio zmieniony przez lydka Pią 28 Mar, 2008 23:40, w całości zmieniany 2 razy
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 29 Mar, 2008 09:23
No chyba sobie zartujesz? Pisze na forum b2 wiec chodzi o sewer b2 ? To ze nie patrzysz co czytasz to juz nie moja wina.
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana