Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 14:33
A jak mówiłem, że mikas to lol to nikt nie wierzył...
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
hahahahahahahahahhaha formata zrobić nie umie hahahahahahahhahahahahhahahaha
no nie ma co płakać zdaża się... ale szkoda kasy na to mikas, weź sobie w necie luknij co i jak i zrób sobie ten "zabieg" , a kase z formata przeznacz na naprawe myszki
Ostatnio zmieniony przez spree Sob 16 Sie, 2008 15:21, w całości zmieniany 1 raz
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 15:22
dowartosciowalem sie
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 12:16
No niestety taki pakiet "format C:\ + sterowniki + poprawki + programy + optymalizacja Windowsa" to jest cały dzień roboty...
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Dodatkowy Nick: x0x :p
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 20:06
ja z 5 partycji formatuję tylko 3 (na tylu mam systemy XP Ubuntu i Mandrive )ale to i tak schodzi duuuuuuuuużo każdy system odnowa +stery, konf. programy, gry pół dnia zajętego