pewnie, że tak. Uczulonego znam jeszcze z czasów jak grałem dużo, czyli jakies dwa lata temu. Nigdy nie miał żadnych zatargów z graczami. W dwóch słowach...sie nada
nie. poniewaz zdecydowana wiekszosc ludzi, ktorzy dostaja admina zmienia sie nie do poznania... a nie chce zebys sie zmienial... prawdopodobnie dostaniesz admina wiec pamietaj o moich slowach .
pilnujcie sie bo selekcjoner @ czai sie za rogiem pod fejkiem!
zmienia sie bo zmieniają się jego zasady w funkcjonowaniu na serwerze, nie każdemu to odpowiada bo teraz ma władze "kary" a wczesniej byl taki jak ja "player", my i tak bedziemy robić swoje
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
mnie sie wydaje ze mozliwosc ubiegania sie o admina powinna by poparta kilkukrotnym namierzeniem czitera
bo zdarzylo mi sie widziec jak jakis tam typek uprawia wh, napisalem u@ i echo, a admin byl na serwie
swoja droga - nie sadze, zeby admini naduzywali swoich uprawnien (raz jeden widzialem cos co mi sie nie spodobalo, ale przemilcze), raczej w druga strone - z obawami korzystaja z uprawnien:
jest taki jeden admin ktoremu wiele wiele osob dogryza dosc mocno i on rowniez nic z tym nie robi. nie qmam tego.
_________________ Subtelność to sztuka mówienia tego, co ci się podoba i wycofywania w porę, zanim twój rozmówca zrozumie.
Anatol France
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.