CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Prośba o admina // kodik
Autor Wiadomość
sidney

Wysłany: Śro 15 Mar, 2006 18:39   

Cytat:
se uwazajcie ze chce admina dla slota ale chyab kiedys slota sie otrzymywalo po jakims okresie adminowania wiec . . . elo ?

juz se uwazamy elo? :mrgreen:

i.S.b

Dodatkowy Nick: IrYs
Wysłany: Śro 15 Mar, 2006 19:04   

kodik, strasze czy groże ?? a niby w jaki sposób ?? widać od razu kto się przejął tym co napisałem, bo widocznie Ciebie to dotyczy. Mam prawo do zmiany decyzji, więc mi nie wyskakuj z textami z "@ irys zmiana decyzji - pozdro ^^ ", bo to akurat nie powinno Cię interesować . Pograłem dziś z Tobą ze dwie, może trzy mapki i odniosłem negatywne wrażenie co do Twojej "jakże skromnej osóbki". Jak widać we wcześniejszych wypowiedziach Vegety,Kankera i jeszcze paru osób, nie jestem sam, więc możesz się mnie nie czepiać, że jestem "niby tym niedobrym @ " . :papa2:
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Śro 15 Mar, 2006 23:25, w całości zmieniany 1 raz  

kodik

Wysłany: Śro 15 Mar, 2006 19:05   

"Czasy się zmieniają i zmieniają się ludzie, więc uważajcie Panowie, bo czasami stąpacie na baaaardzo cienkim lodzie " - tekst irysa - team jest o mojej prosbie wiec piszemy na moj temat - stapam po cienkim lodzie? a powiedz co ty mozesz mi zrobic irysku ^^ internetowy prawicielu porałów

@ pozatym gram tutaj od czasu jak ty jeszcze wchodziles pod szafe stojac i skoro nie mam bana i warna na forum to znaczy ze jakis do mnie zastrzezeb nie ma . . . a ze mnie "nie lubisz" to twoja sprawa . . . nie zalezy mi na internetowych kolegach bo mam swoich prawdziwych przyjaciol . . . a to ze np. przez wasze nie nie dostane admina to pech - pytalem czy napisac prosbe solida jak jeszcze nie napisal na temat slota powiedzial ze jak chce wiec sobie napisalem . . .

@ Jestem normalny czyli dla wielu inny . . .

i.S.b

Wysłany: Śro 15 Mar, 2006 19:13   

"pozatym gram tutaj od czasu jak ty jeszcze wchodziles pod szafe stojac"

Dziecko, weź sie ogarnij, bo z tego co widze, to jesteś z 1988 roku, a ja z 1983, więc NIE UWAŻAM, żebyś miał taką możliwośc, bo jak ja poszedłem do zerówki, to Ty jeszcze ojcu przeskakiwałeś z jajka do jajka, ogólnie to bardzo śmieszny jesteś, wiesz ?? :hahaha:

"internetowy prawicielu morałów " ->> :hahaha:
a co Ty myślisz, że tylko Ty masz przyjaciół "nieinternetowych" ?? śmieszny jesteś, naprawde :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Śro 15 Mar, 2006 19:16, w całości zmieniany 1 raz  

siatkarz

Klan: urwisów
Wysłany: Śro 15 Mar, 2006 19:13   

z takim podejsciem to nie tedy droga... na nie

uwazaj bo moge przypadkiem Cie trafic

nappy

Wysłany: Śro 15 Mar, 2006 19:22   

IrYs pr0wokator!
nVidia GF8800 GTS 640 513/1600 @ 675/2100

addOns: Icemat Siberia, Razer DeathAdder, Steelpad QCK

i.S.b

Wysłany: Śro 15 Mar, 2006 19:23   

nappy 0fft0piarz !!

żeby nie było O.T. -> dalej na NIE :faja:

kodik

Wysłany: Śro 15 Mar, 2006 19:31   

IrYs napisał/a:
"pozatym gram tutaj od czasu jak ty jeszcze wchodziles pod szafe stojac"

Dziecko, weź sie ogarnij, bo z tego co widze, to jesteś z 1988 roku, a ja z 1983, więc NIE UWAŻAM, żebyś miał taką możliwośc, bo jak ja poszedłem do zerówki, to Ty jeszcze ojcu przeskakiwałeś z jajka do jajka, ogólnie to bardzo śmieszny jesteś, wiesz ?? :hahaha:

"internetowy prawicielu morałów " ->> :hahaha:
a co Ty myślisz, że tylko Ty masz przyjaciół "nieinternetowych" ?? śmieszny jesteś, naprawde :hahaha: :hahaha: :hahaha:

widzisz ja skakalem z jajka do jajka a ty w zerowce skakales mu poj jajkach

a ze jestem smieszny to w rodzinie mow a nie do mnie . . . jestes 83 rocznik to moze mam do ciebie panie mowic? i z tym ze jestes na nie to juz sie powtarzasz

i.S.b

Wysłany: Śro 15 Mar, 2006 19:36   

"widzisz ja skakalem z jajka do jajka a ty w zerowce skakales mu poj jajkach" ->> teraz to sie poczułem urażony, bo nikomu po jajkach nie skakałem (powinieneś dostać warna) ->> może u was są takie tradycje w Gdyni :x
a jeśli już, to niedługo bronie tytułu "inż", a później "mgr", więc jak bedziesz coś do mnie pisał to proooszę, używaj tych tytułów, bo jak nie to będę miał doła, że całe lata nauki poszły na marne -> lol, wieeeeeelki LOL :hahaha: :hahaha: :hahaha:

P.S: wiesz co, przypominam sobie,że chłopaki skakali woźnemu czasem po kroczu, jak nie chciał szatni otworzyć (nie wiedziałem, że Twoje korzenie rodzine są z moich stron :x )

kodik

Wysłany: Śro 15 Mar, 2006 19:42   

sam zaczeles dogryzanie czlowieku wez skoncz bo zal czytac twoje posty . . . jak sie wywodzisz z szatni tam sie urodziles to zachowaj to dla siebie bo mnie to nie interesuje . . . :* ^^ :x

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi