to zeby byly 2 awp na team to lipa... ja znam lepsze rozwiazanie ale to tez pewnie nie przejdzie. chodzi o to ze gdy ktos kupuje awp to HP mu spada do powiedzmy 25
co wy na to?
moim zdaniem to jest beznadziejny pomysł. nie dosc ze ktos ma eco 4 rundy to jeszcze ma dostac slapa za 75 dmg....
jestem tego samego zdania i nie rozumiem ludzi, ktorzy uwazaja awp za jakas "nadBroń", bo nie wiem jak to nazwac... przeciez awp to normalna bron, ktora kazdy moze uzywac i nie nie kosztuje tyle co usp
Zaraz się poleje w gacie....no normalnie nie wytrzymam....sorry Platic ale nie wierzyłem że doczekam tego dnia w którym ktoś mi powie że nie mogę kupić awupa bo inni nie mają szans. Szczerze, co mnie to obchodzi A takie ograniczniki to se możesz dać na prędkość w swojej bryce jak masz. Stary, z pełnym szacunkiem dla Ciebie bo Cie nie znam, predzej ktoś (kto lubi awupa, tak jak ja ) skonczy z gra na tym servie niz zgodzi sie na taki pomysł. Pozdro!
_________________ Nie ma lepszych ode mnie...są tylko lepsze i gorsze dni
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.