Wysłany: Wto 26 Cze, 2007 08:11
Ja i tak wiem, że on ma wh
Kiedyś Cię dorwę
A skoro gra na serwerze, a syfu nie robi (no może poza tym, że zawsze wie gdzie kto siedzi) to można odbanować
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Ostatnio zmieniony przez Bo$s Wto 26 Cze, 2007 08:12, w całości zmieniany 1 raz
bo kanker zrobil sie pr0 i zawsze wie kto gdzie jest proba zlapania go nic Ci nie da
zaden pro poprostu jak ide po was to ze strachu robicie pod siebie i nie slysze tylko czuje hahaha joke
tak naprawde najlepszym fragiem jest greg i novy bo trudno ich zaciukac
zreszta nigdy reki na pana nie podnosza
Ban zostaje zdjety, dzieki m.in dobrej woli siatkarza i innych adminow, co nie zmienia faktu ze bedziesz pod obserwacja. Wszelakie wjazdy na adminow i inne cyrki, beda skutkowac przywroceniem bana na forum i serwer na OBA konta CS.
Odbanowany.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.