Ojjj smiejesz sie ja naprawde bede bala sie wziasc w rece ....
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 15 Lut, 2008 19:45
heh, ja mam 3 tygodniowa siostrzyczkę i strachowo jest jak sie wierci na rekach itp itd ale jastes kobieta, a wy jestescie odwazniejsze w takich sprawach, dasz rade łui beliw in ja
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
No niby matka nic dla swego dziecka nie zrobi ale to jednak strach jest ogromny ... jeszcze mnie kopie w brzuchu a ja juz mam obawy ....
Puma obawy bedziesz miala do samego porodu- jak sie juz dzidzia urodzi i pierwszy raz go wezniesz na rece wtedy wszystko sie zmienia- instynkt macierzynski zaczyna dzialac w 100%
Zobaczysz- Ty jako pierwsza pozbedziesz sie wszelkich obaw a maluszka nie bedzisz chciala wypuszczac z rak (skonczy sie gra na bydzi he he)
Ja mialam na tyle konfortowa sytuacje ze mam mamcie polozna i bardzo duzo mi pomogla-poczatki sa trudne (karmienie piersia itp) ale najwazniejsze jest sie nie poddawac i nie dolowac
Polecam Ci to forum dla ciezarowek i mam :
Slodki ten Wasz Kacperek Dzieki wielkie za pomoc. No jak moja siostra sie urodzila to ja jej przez pierwsze 4 miesiace nie bralam na rece bo sie balam x.X moja matka myslala ze mam wstret do malej bo brzez tyle lat bylam jedynaczka a tu cicah! No mam nadzieje ze 1 raz jak weze swojego robaczka na rece to wszystkie obawy mina )
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pon 25 Lut, 2008 21:38
iiiiiile jeszcze?
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana