nowik a pamietasz post Qberta ktory dotyczyl powtarzania map co 6 a nie 10 ? i czy pamietasz kiedy byl ostatnio na serverze?:)
Ja uwazam ze nowe mapy nawet bez stref bedą dobre, nie trzeba nic pisac w konfigu, wystarczy zrobic odpowiednie screeny z liniami do map, a admini beda tego pilnowac a napewno ja wieczorami.
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 20:39
Świerzbi mnie język mocno, ale tym postem zakończyłem wojnę o mapy i wszystko co się ich tyczy na Bydzi. Szkoda, ale u mnie słowo droższe od pieniędzy. Powodzenia w walce z wiatrakami. I tak wygra większość, która głośniej krzyczy.
nowik a pamietasz post Qberta ktory dotyczyl powtarzania map co 6 a nie 10 ? i czy pamietasz kiedy byl ostatnio na serverze?:)
Ja uwazam ze nowe mapy nawet bez stref bedą dobre, nie trzeba nic pisac w konfigu, wystarczy zrobic odpowiednie screeny z liniami do map, a admini beda tego pilnowac a napewno ja wieczorami.
na pewno upilnujesz, chyba ze zrobisz sobie nocke na spekcie... za nowymi mapami jestem na TAK
wydaje mi sie , ze skoro kiedys bydzia nie miala stref i admini jakos to musieli trzymac w kupie to przez te parenascie dni chyba damy sobie rade "wyjatkowo" na tych kilku mapach.. na okres swiateczny jak najbardziej powinno byc cos dodane - tradycyjnie juz mysle