Luz jest wiekszy od jakiegos czasu na pewno, ale niektorzy chca przetestowac nie tylko flage kick
IMO nadziei wiekszej nie ma, jedyne wyjsce to PROVIDER, bez tego nie ma sensu meczyc sie i starac myslec nad czyms innym, wiec dla mnie wszystkie tematy tego typu powinny byc pozamykane do czasu wypowiedzi osoby za to odpowiedzialnej. Bez sensu od kilku miesiecy walkowac temat w kolko, jak i tak z tego nic nie wyjdzie.
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pią 08 Sty, 2010 17:33
YYYYYYYYYYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhy na bank... fox nie gra bo ma inny nałóg, lepszy od cs :p
a teraz na powaznie i na temat... Gregor nie jest sam bo wielu, ktorych znam z tego servera stwierdzilo juz, ze "kiedys bylo lepiej"(ktos zaprzeczy?) ale to baaardzo oczywiste, nie biorąc pod uwage tematu ścin. moim zdaniem jest tak dlatego, ze kiedys kazdy z nas (a wiekszosc napewno) lubil zarwac dzien lub noc grajac na bydzi z ludzmi, ktorych sie lubilo i czesto z nimi gralo... oczywiscie jak wiadomo ludzie przychodza i odchodza, wiec porownujac dawne dobre czasy z dzisiejszymi realiami normalny jest wniosek, ze kiedys bylo lepiej.tak naprawde to ludzi regularnie wpadajacych na bydzie jest garstka.
jezeli chodzi o bulwers Gregora o kompetencje adminow to tez sie musze z tym zgodzic... ale nie zwracam uwagi adminom, ze ktos ma nieregulaminowy nick albo, ze przeklina bo prawdopodobnie byłby kontrbulwers, ze podwazam czyjes kompetencje wiec wole grac swoje. oczywiscie sa lepsi i gorsi admini ale w to nie wnikam, kazdy ma szanse sie sprawdzic. inna sprawa to to, ze niektorzy z adminow praktycznie nie graja na bydzi a na innych serverach... np Just kill me (nie zeby mi Cie brakowalo czy cos ale wole podac jakis przyklad bo zaraz sie zaczna pytania w stylu 'ta! ciekawe kto?!'). nie czepiam sie, ze np Wegier czy inny Moras nie gra w cs... bo wiadomo-real life(w to tez nie wnikam) , ale jesli sie jest adminem jakiegos servera to to do czegos zobowiazuje... wpadajcie od czasu do czasu
bardzo prawdopodobna reakcja teczki na:
lydka napisał/a:
odświeżcie forum(nowsze wersje są fajniejsze) itd itp.
Klan: nie przepadam
Dodatkowy Nick: no ammo?KniVeS!
Wysłany: Sob 09 Sty, 2010 04:45
***cenzura*** ale wy spamujecie. wojtas/razel kwestionuje każdą moją wypowiedź ty jesteś jakiś ***cenzura*** ? Daj swoje propozycje a nie kretyńsko odpisujesz. Dzieciaki nie szanują kasy i to co wcześniej pisałem by miało pokrycie w rzeczywistości.
Najpierw trzeba zainwestować ,ale z takimi osobami jak zakompleksiony razel to nic , nie zrobimy bo tylko wszytko neguje. Ja mogę się zrzucić - tylko niech ktoś inny napisze plan działania.
_________________ "..Tutaj nie ma "my", jestem tylko ja i ty.."
Anvi chętnie bym pograł mape bikini, piranesi, ale to raczej odgoni ludzi, bo "nei znają mapy" ...
powiedzmy sobie szczerze ,dlaczego zawsze jak jest D2 , inferno, aztec serwer jest pełen ? bo każdy woli grać na jakiejś dennej mapie którą gra co dziennie po 10 godzin ...
taka jest prawda, zmiana mapcyklu, wrzucenie mappacku nic nie zmieni ....
***cenzura*** przestańcie ***cenzura*** już, bo nie da się tego słuchać, poczekajcie do lutego/marca to się wyjaśni sprawa providera, a co do sprzętu to wystarczy to co mamy...
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Sob 09 Sty, 2010 22:02
lydka napisał/a:
***cenzura*** ale wy spamujecie. wojtas/razel kwestionuje każdą moją wypowiedź ty jesteś jakiś ***cenzura*** ? Daj swoje propozycje a nie kretyńsko odpisujesz. Dzieciaki nie szanują kasy i to co wcześniej pisałem by miało pokrycie w rzeczywistości.
Najpierw trzeba zainwestować ,ale z takimi osobami jak zakompleksiony razel to nic , nie zrobimy bo tylko wszytko neguje. Ja mogę się zrzucić - tylko niech ktoś inny napisze plan działania.
jedyne co moge o Tobie powiedziec.... to to ze jestes dzieckiem .....
neguje bo to gowno warty pomysl byl i tyle... zabronisz mi miec wlasne zdanie ?
i wyluzuj tam z wulgaryzmami i wyzwiskami w moim kierunku ...
// temat nie dla mnie. tnie i tyle
Ostatnio zmieniony przez WOJTAS Sob 09 Sty, 2010 22:04, w całości zmieniany 1 raz
łyda nie napinaj bo razel ma z Ciebie beke sory ale ja np. nie mam 13 lat i miałbym wybite na to płacenie za zmiane nicka. Sory ale takie zabiegi to dla ~12 gram dla przyjemnosci a jak nie ma warunkow do gry, to takowej nie ma = nie gram
Klan: botland
Wysłany: Nie 10 Sty, 2010 02:02
bamc napisał/a:
łyda nie napinaj bo razel ma z Ciebie beke sory ale ja np. nie mam 13 lat i miałbym wybite na to płacenie za zmiane nicka. Sory ale takie zabiegi to dla ~12 gram dla przyjemnosci a jak nie ma warunkow do gry, to takowej nie ma = nie gram
To pofatyguj swoje dupsko, za tego slota co dostałeś kiedyś od Solida i pociśnij go, żeby pomógł ogarnąć sprawę providera.