Zanim dostalem neta i kompa to kumpel wprowadzil mnie do kafeji i pokazal mi cs-a....i wciagnelo mnie, przebulelem kase az w koncu dostalem neostradke:):)
ja Cie nappy jeszcze znajde ja To Ci mowie mimo ze nawet nie wiem jak wygladasz tzn wiem ze masz podobno 160cm wzrotsu, jestes wesoly i masz wlosy po ramiona i jestes z 4donu
hahhaah chlopaki sie znow nie znalezli A co do tego ze jest z 4donu to od razu widac przeciez bo jest przystojniejszy niz reszta bdg nie?;d To co chlopaki robimy spotkanie integracyjne na wyspie? Tylko nowik nie muff ze nie mozesz
Ja dzięki tej głupiej grze poznałem spoko ludzi (pzdr. Adamos, skl, raxor SiD, KiD, DiK, łonowy itd itp) Również dostałem dzięki grze garba, oczopląsu, nauczyłem się co to CPL, LOL, i inne texty typu mama w piekarniku itp, no i wiem, że sokół je pizze przy kompie a później tłustymi łapami chwyta się za swoją myszke. Wiem, że lonek przeszedł mutacje bo to co mówi na TS'ie jest bardzo dorosłe, wiem że adamos nie umie grać widac to po jego fragach zawsze na minusie, wiem, że z Jinem nikt nie lubi chodzić do kina, a raxor to bot i szykuje pupe co wieczór.
Btw. poznałem żone przez CS'a
_________________ Gość nie raszuj bo to nie ładnie i czity też możesz wyłączyć
Gość to cziter mam demko !!
Ludzie też sie cieszą kogoś zastrzelą kogos powieszą
[ Dodano: Czw 29 Wrz, 2005 18:22 ]
Ja zyskalem duzo ziomkoof jak i przeciwnikoof <3 FOMFNY TO ***cenzura*** !
duzo ludu spx z bydzi sid nappy <3 pzdro vortex ziom ! , i reszta
darmowy sprzet od sponsoroof
i to jeszcze nie koniec
styczen < loan w czechach