_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
SiD [Usunięty]
Wysłany: Pon 05 Gru, 2005 23:50
sokół napisał/a:
M!3LC4R napisał/a:
oj ink moze uda mi sie do kolesi i braciaka w te ferie pojechac do wawy to z checia cie ubije w pyszczek ... heh bedzie smiesznie nie tylko mi podpadles w ostatnim miesiacu jestes taki mlody a taki wyszczekany pfff a co do mojego posta to ja nowika lubie i mysle ze on to potraktowal jako dzolk wiec sie nie wpierdutu
hahah ***cenzura*** jaki kozak ŻAL typa,bo ogólnie to srogi jesteś a na serwerze masz problemy z wymową.Tyle odemnie.
mielcar zapraszam do torunia albo w moje okolice łatwo kozaczyć do 15 latka :|
Aaaaa, to dawno temu moda se sciaglem, czy cos takiego, gdzie zmieniało wygląd wszystkiego, ale ja se tylko zmieniłem bronie i dzwięki, bo reszta była nie pomocna, postacie to były w takie cama i inne maskujace duperele, ze ledwo ich na mapie widziałem, mod się chyba nazywał CSRU
_________________ Life is a sorrow... it's sad, so sad...