nie wiem czy tylko ja ale zauwazylem ze jak byl staly MC to zawsze byl pelen serw
Dokladnie tez to pamietam, odkad doszedl rockthevote i votowanie map to calkiem sie pozmienialo, wtedy wiedziales co bedzie kolejne, czesc osob wychodzila ale za to byla szybka zmiana, pamietam ze nawet okolo 30-40 min sie czekalo na wejscie na server.
Wiec co do zmiany jestem na TAK, zawsze na TAK jesli chodzi o jakies pozytywne zmiany na serverze.
nie wiem czy tylko ja ale zauwazylem ze jak byl staly MC to zawsze byl pelen serw
Dokladnie tez to pamietam, odkad doszedl rockthevote i votowanie map to calkiem sie pozmienialo, wtedy wiedziales co bedzie kolejne, czesc osob wychodzila ale za to byla szybka zmiana, pamietam ze nawet okolo 30-40 min sie czekalo na wejscie na server.
Wiec co do zmiany jestem na TAK, zawsze na TAK jesli chodzi o jakies pozytywne zmiany na serverze.
ja tez pamietam - ze gralem od 15 i czekalem na d2 przez pol dnia , bo ciagle jakies zj*** mapy musielismy grac , bo nie znalazlo sie kilku ogarnietych co by na mapy 'normalne' votowali.. Wiadomo, ze tez ciagle d2 czy inne najbardziej populrne w kolko grac nie mozna, ale wlasnie od tego jest rockthevote zeby to jakos w miare urozmaicic.
Ostatnio zmieniony przez Moras Pon 16 Cze, 2008 17:19, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Pon 16 Cze, 2008 17:19
adaxdk napisał/a:
to moze na okres miesiaca zrobic stały MC ?
to już jest offtop. Bo nie tego dotyczy temat.
To ja też.
Ale ok. A na następny miesiąc stały MC - d2 -> nuke -> inferno -> cpl_mill i tak cały czas. Ok?
A potem porównamy w którym miesiącu było więcej ludzi średnio na serwerze i wybieramy tą opcję. Pasi?
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pon 16 Cze, 2008 21:45
jak byl staly mc to tez byly problemy... a niektorzy grali codziennie w tych samych godzinach i codziennie te same mapy... nie moja wina ze niektorzy 'gracze' nie umieja (przy obecnym stanie rzeczy) wpisac na say'u 'rockthevote'... a co dopiero 'votemap' w konsoli... lubie grac mapy niestandardowe raz na jakis czas... albo calkiem nowe mapy... albo rimejki wiec zmnieniam zdanie i mysle ze mozna by ustawic co 8 map.