Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 14 Lut, 2009 17:15
[quote="Sinecod"]
no. 10 napisał/a:
mam nadzieję ,że mocno to się nie odbije na jego życiu,
ma rok ... jak mu nie powiedza bedzie git
jak ty sobie to wyobrazasz? Ze dziecko jak dorosnie sie nie zorientuje ze ta starsza pani co go wychowuje to nie mama tylko babcia?
[ Dodano: Sob 14 Lut, 2009 17:16 ]
tryvial napisał/a:
to nigdy nie jest wyjscie, to latwizna
szkoda dzieciaka..
dokladnie tak
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
ja własnie się dowiedziałem że mojej koleżanki z pracy jakieś ***cenzura*** wyrzucili przez okno z 11 piętra syna chłopak miał 17 lat zginął na miejscu ludzie co się dzieje na tym świecie
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
Ostatnio zmieniony przez BABCIA Sob 14 Lut, 2009 18:51, w całości zmieniany 1 raz
Klan: Klaco?
Wysłany: Sob 14 Lut, 2009 19:10
no. 10 napisał/a:
jak ty sobie to wyobrazasz? Ze dziecko jak dorosnie sie nie zorientuje ze
ta starsza pani co go wychowuje to nie mama tylko babcia?
i co popelni samobojstwo?
[ Dodano: Sob 14 Lut, 2009 19:11 ]
Cytat:
ja własnie się dowiedziałem że mojej koleżanki z pracy jakieś ***cenzura*** wyrzucili przez okno z 11 piętra syna chłopak miał 17 lat zginął na miejscu ludzie co się dzieje na tym świecie
ciesz sie ze nie ma u nas terrorystow ... i strachu aby wyjsc do sklepu po bulki