np. de_alps lub de_austria, i nie nuke_1337 tylko winternuke, bo nuke_1337 jest taka sama jak nuke zwykly tylko w sniego, a winternuke jest zmodyfikowana
...i nie nuke_1337 tylko winternuke, bo nuke_1337 jest taka sama jak nuke zwykly tylko w sniego, a winternuke jest zmodyfikowana
Zmodyfikowana i zbugowana. NIE POZOWLE na mape, na ktorej przez co drugi sufit czy sciane mozna gapic sie przez teksture i koniec dyskusji o tej mapie.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Czemu tylko 2 mapy ? Otoz juz tlumacze, wczesniej tez pisalem ze duzo nowych map nie bedzie ale widze ze nie wszyscy pamietaja Otoz dodanie 1 mapy na serwer jest to dla nas duzo roboty, aby mapa mogla zostac dodana musi przejsc weryfikacje, czyli trzeba poszukac czy nie ma bledow, czy jest wystarczajaca liczba spawn-pintow, czyli ogolnie czy na naszym serwerze bedzie mozna grac normalnie. No i w ten sposob winternuke np odpadl, zamiast tego dano nuke_1337 Nastepnie po weryfikacji tworzone sa strefy do mapy, niewielu z was wie ale stworzenie 1 strefy jest to czas okolo od 30minut do 1h!! Zaznaczam JEDNEJ!! a na niektorych mapach jest ich nawet po 5... ale to nie koniec, jak juz mamy strefy i wszystko nalezy taka mape wgrac na serwer i ulozyc odpowiednio MC, gdyz jest on ulozony tak aby mapy niestandardowe przeplataly sie ze standardowymi, ma to zapewnic iz serwer nie bedie pusty ;P takie przeanalizowanie MC jest rowniez czasochlonne i troche trzeba sie z tym napracowac... czyli jak widzicie proces jaki musi przejsc mapa przed dodaniem jest dlugi i dla nas czasochlonny a teraz kiedy ja mam koniec roku w szkole, tj dziennie 3 sprawdziany i pelno nauki, teczka ma sesje ziomowa a ciastek w przemysle wedliniarskim oblezenie swojego marketu wieczorami jestesmy zmeczeni i ciezko jest nam robic jeszcze cos dla serwera ale sie staramy tyle ze kazdy proces wydluza sie niemilosiernie, dopiero w weekendy mamy wiecej czasu na poswiecenie go dla bydzi i wtedy cos sie dzieje, ale jeden weekend to za malo zeby przeanalizowac wiecej mapek.... Pamietajcie ze my tez chcemy pograc
po pierwsze to jest nuke_1337 a po drugie to nie wiem czemu ma zakaz przeciez to nei sa bledy gry, specjalnie dach jest tak zrobiony zeby po nim lazic, okienka w dachu porobione itp.