Wrocek moze byc jak dla mnie 2 godziny pociagiem i jestem a i przekimac mam gdzie
Ale tak na powaznie to lepiej na wakacje wynajac jakis ogromny domek gdzies nad jakims jeziorkiem ... kto chce niech z kompem wpadnie a reszta bedzie sie fajnie bawic i integrowac na swierzym powietrzu
Jezeli na zlot ktos mi przyjedzie z kompem to osobiscie wrzuce zarowno tego kopa jak i go do jeziora to ma byc ZLOT a nie LANPARTY miejsce: proponuje mazury i zagloweczki Niech ktos z tych terenow sie zajmie wynajeciem jakiegos osrodka wypoczynkowego, zorientuje w cenie, ilosci miejsc...
moze byc jeden komp do muzy. ale i tak mozna sie obyc i puszczac z jakiegos playera mp3 kuna fak! wiec tam zadnych kompow nie przywozic bo bede wrzucal razem z nowikiem. Lipiec to bedzie IMO najlepszy okres, tak połowa, około 15stego bedzie super.
Wedke tez bym zabrał tylko potrzeba miejsca na alkohol xDDDD
moze byc jeden komp do muzy. ale i tak mozna sie obyc i puszczac z jakiegos playera mp3 kuna fak! wiec tam zadnych kompow nie przywozic bo bede wrzucal razem z nowikiem.
Aaaa Solid chce mnie wrzucic do jeziora a komp do muzy niepotrzebny mam mp3 60GB ;P dacie nazwy plyt i zespolow to bedziecie mieli