hmm... a ty kim jestes
obczaj czy nie powinieneś mi sie kłąniac przypadkiem hmmm....
[ Dodano: Wto 14 Mar, 2006 23:32 ]
bez oburzeń kk
"obczaj" czy nie powinienes operacji sobie zrobic plastycznej przypadkiem parobku z lewych tatusi
niee raczej nie ale twoja mama mi ostatnio sapała pod biurkiem ze zarabia na twoja bo juz nawt wstydzi sie ciebie wysłąc na targ zebys posprzedawał troszke cebuli
hmm... a ty kim jestes
obczaj czy nie powinieneś mi sie kłąniac przypadkiem hmmm....
[ Dodano: Wto 14 Mar, 2006 23:32 ]
bez oburzeń kk
"obczaj" czy nie powinienes operacji sobie zrobic plastycznej przypadkiem parobku z lewych tatusi
niee raczej nie ale twoja mama mi ostatnio sapała pod biurkiem ze zarabia na twoja bo juz nawt wstydzi sie ciebie wysłąc na targ zebys posprzedawał troszke cebuli
SiD-67 (ebuhahahaha) połykasz czy roztrzasasz haha, to sie teraz popisales poziomem intelektualnym, widac, ze na nic lepszego cie nie stac, rządam warna dla tego TYPA
hahhahahhahahahhahahahaha powiedzialbym "zal", ale nie jestem z tego powszechnego plebsu, ktory tak mowi, sid, wylaytuj posladki i rozluznij majtki, bo bedziesz bezplodny
pozdro
Klan: a co to takiego
Wysłany: Wto 14 Mar, 2006 23:50
ludzie czy wam sie cos w glowach nie popierdzielilo za kogo wy sie uwazacie jeden z drugim ... sid informacjia dla ciebie nie ma czegos takiego jak nizszy szczeblem.... jesli bedzie zlot i chcecie taki burdel robic to po co zlot wogole robic.. jak was czytam to co niektorym tak sloma wystaje z butow i pokazujecie nam wlasnie adminom jak mamy was traktowac na servie.. nie wiecie jak .. juz mowie jak bande gowniarzy ... ktorzy lubia pyskowac i ponizac kazdego lacznie z rodzicami i niech moderador w koncu wlepi po warnach i clozet bo znowu tylko syf sie robi