Klan: Klaco?
Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007 13:36
Program Ochrony Kupujących zapewnia zwrot do 500 zł w przypadku, gdy nie otrzymasz przedmiotu mimo zapłaty lub przedmiot znacznie różni się od opisanego
pomimo tego że pan nie odpowiada na moje listy niestety jestem zmuszony do radylaknych kroków w poniedziałek napisze jak mi poszło na dzień dzisiejszy wysłałem wiadomośc do sprzedającego i allegro
witam. chciałbym państwa poinformować że jeden z państwa sprzedających nie wywiązał się z warunków licytacji. zgłaszałem ten problem już u państwa niestety sprzedający tu cytat "Niestety , wolę się narazić na negatywny komentarz , a nawet sprawę w sądzie " nic sobie nie robi a uczciwej licytacjia a Państwo nic w tym kierunku nie robią o ile wiem w tej akcji poszkodowana jest jeszcze jedna osoba biorąca udział w licytacji. Zostałem zmuszony do podjęcia radylaknych kroków sprawa została skierowana na drogę sądową, a z państwa strony sugerowałbym pozbycie się nie żetelnedo sprzedającego, który uważa się za Super Sprzedawcę co w jego wypadku jest kpiną, niestety ostrzeżenie w jego wypadku raczej nie poskutkuje proponawałbym całkowite zamknięce konta tego użytkownika. Kierując się dobrem innych kupujących powinno Państwo w sposób radykalny pozbywać się takich osób, z poważaniem wasz Użytkownik.
do tego kańciarza
witam. w związku z pańską ignorancją i nie dotrzymaniem umowy kupna - sprzedaży zmuszony jestem do wystąpienie na drogę sądową w związku z tym chciałbym pana poinformować że poczynie wszelkie kroki by pańska nieucziwa działalność została zakończona. Korzystając z porady adwokata każdy sąd w polsce wyda wyrok dla pana niekorzystny i nie bedzie tłumaczenia cyt. " wolę się narazić na negatywny komentarz , a nawet sprawę w sądzie". Skontaktowałem się w tej sprawie z Allegro, które w stosunku do pana zastosuje odpowiednie kroki i napewno nie skończy się to na ostrzeniu gdyż w tej sprawie nie jest poszkodowana tylko jedna osoba, moim zdaniem nie zasługuja pan na miano Super Sprzedawcy ten tytuł to jakaś kpina. pozdrawiam zawiedziony kupujący
i teraz zaczekamy na reakcję, a zapomniałbym dodać że gach odesłał mi pieniądze
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
jak dla mnie to troche przesada :\ przecierz bylo napisane w opisie przedmiotu ze kosztuje, ile kosztuje. Pomylil sie i tyle, zdaza sie. Uwazam Wasze postepowanie za troche nie moralne bo przeciez wiedzieliscie ile licytowany przedmiot kosztuje naprawde, ale coz...