Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 13 Paź, 2007 09:46
tak domez , genialny pomysł ;o
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Sob 13 Paź, 2007 11:59
uczulony jakbys pojechal winda na sama gore to zobaczylbys wynik ankiety... wyraznie na tak, wiec mapa powinna byc dodana... jaki jest sens robienia ankiet gdy nic z nich nie wynika?
uczulony jakbys pojechal winda na sama gore to zobaczylbys wynik ankiety... wyraznie na tak, wiec mapa powinna byc dodana... jaki jest sens robienia ankiet gdy nic z nich nie wynika?
a bikini ? to ile miala glosow, i co dodane ?, popatrz na date zalozenia postu mojegi i bo$$'a , a jesli nawet zostana dodane to patrz pkt 2.
wiec zamykac i nie marudzic
Ostatnio zmieniony przez Uczulony` Sob 13 Paź, 2007 12:09, w całości zmieniany 2 razy
a bikini ? to ile miala glosow, i co dodane ?, popatrz na date zalozenia postu mojegi i bo$$'a , a jesli nawet zostana dodane to patrz pkt 2.
wiec zamykac i nie marudzic
co do Bikini to jest inny problem i to duży - jeżeli chcecie dobry antyrasz to trzeba poczekać aż Teczka coś wymyśli w sprawie stref - cierpliwości, nasi najlepsi ludzie nad tym pracują
Co do D2 remake ... można spróbować ale boję się że będzie tak jak z forgem - remake cbble i to lepszy a i tak nie grany