Składam te prośbe, ponieważ gram na tym serwie bardzo dużo czasu Widze czasami, że admin wogóle nie reaguje na to jak gracz łamie zasady na serwerze np. rasz itp. Nie ma adminów i ludzie z teamu caly czas raszują. Co to jest panowie? Porządek musi być Gdybym mial admina raczej problemów by już nie było Fajni ludzie graja, atmosferka tez spoko i admini Rozważcie moją prośbe, z góry thx.
Chodzi ci o przeklinanie, którego juz dawno nie stosuje Więc teraz nie ma na co narzekać. Stosuje sie do zasad, wiem gdzie sa strefy itp, nie raszuje. Tofik nie bierz pod uwagę tego co już minęło...
tofik cie pomylił z jakimś kolesiem ale mu sie tego nie przetumaczy
Nie pomylilem go z nikim kapciu, jesli adamos napisze tu sam dlaczego jestem na nie i przyzna sie o tym aby wszyscy byli swiadomi ze to on, to zdobedzie moje poparcie
W tym momencie tofik jestes na nie, ponieważ przeklinałem i kiedyś dostawałem za to kicki "kiedyś". Czytaj wyżej co napisalem, dokładnie to samo Ale to już sie zmieniło więc nie ma sie co martwić moim zdaniem. Nie wiem Tofik czemu wciąż mnie tym dręczysz ;/
Wywnioskowalem sobie, że sądzisz ze Blackmailer to ja? i że ja dostalem bana i prosilem o jego zdjęcie? Tofik co ty se jaja robisz? Nigdy nie dostalem bana. Dałeś linka, przeczytałem i nie bardzo wiem o co ci chodzi. Chyba mnie z kimś pomyliłeś . Nie chce być w żaden w sposób wobec ciebie chamski, ale zaistniała sytuacja to jakaś pomyłka ;/