Wysłany: Sob 16 Kwi, 2005 16:52 Propozycja: cs_arabstreets w mapcycku
Otoz chcialem zaproponowac dodanie tej jakze starej i klasycznej mapy do mapcycka . Az sie lezka w oku kreci jak sobie przypomniec te wszystkie dawne akcje =). Pierwsza mapa na ktorej gralem w cs'a. Jesli ludziom sie nie spodoba, to sie wywali, ale cos czuje ze to bedzie hit :>
Tak samo proponuje przeanalizowac mozliwosc dodania innych starych-ale-jarych map - cs_thunder, as_tundra czy cs_5star =P. O cs_mice_final juz nie pisze, choc fajnie byloby znowu na tym pograc ;P
Pozdrawia was,
Pr0 Skill0r, Babcia, Trener, Mistrzu lub po prostu ATREIDES
Wysłany: Sob 16 Kwi, 2005 17:01 Re: Propozycja: cs_arabstreets w mapcycku
-=Atreides=-* napisał/a:
Otoz chcialem zaproponowac dodanie tej jakze starej i klasycznej mapy do mapcycka . Az sie lezka w oku kreci jak sobie przypomniec te wszystkie dawne akcje =). Pierwsza mapa na ktorej gralem w cs'a. Jesli ludziom sie nie spodoba, to sie wywali, ale cos czuje ze to bedzie hit :>
Tak samo proponuje przeanalizowac mozliwosc dodania innych starych-ale-jarych map - cs_thunder, as_tundra czy cs_5star =P. O cs_mice_final juz nie pisze, choc fajnie byloby znowu na tym pograc ;P
Pozdrawia was,
Pr0 Skill0r, Babcia, Trener, Mistrzu lub po prostu ATREIDES
Jak najbardziej ZA !!!
Ta mapa jest zajefajna, nie ma lepszej mapki od niej typu CS_ spodoba wam się ta mapka, mówie wam!
to syf jest Ja kiedys proponowalem mape CHATEAU <czy jakos tak ;/ to jest super mapa a wy wtedy wybraliscie ten syffffffffffffffffffffff Estate wiec ja bym jak cos to proponowal CCCCCCHHHHHHHAAAATTTTTTEEEAAAAUUUUUUUU
To jest swietny pomysl na tej mapie gralem czesto w 1.5 na botach bardzo fajna mapa
jestem za
ale jak bedzie dodana to mysle ze beda ciagle voty tak jak jest z vertigo bardzo czaesto jest zmieniana
A CHEATU (czy jakos tak) to jest dopiero syf