Klan: a co to takiego
Wysłany: Czw 09 Cze, 2005 22:53 kick hmm za co??
witam jest godzina 23:46 a przed chwila pseudo admn wywalil mnie z servera nie wiadomo za co ... admin roso ktory wczesniej wywalil mary .. nie wiem komu dajecie adminy ale jeli gosciu nie zna zasad to niech pozna a dopiero niech zacznie adminowac..( a jak chce sie pobawic to niech wezmie zalozy sobie swoj server i niech cwiczy tam ) niech owy admin sie wypowie za co wykopuje ludzi aby koledzy mogli jego wejsc??:> odkad gram na serverach fusion nikt mnie nie wykopal bez powodu ..chyba ze dostalem bana za tk co jest zadkoscia..
Są gracze na serwie którzy widzą co sie dziej, proponuje żeby sie wypowiedzieli. Pani mary dostała kicka za kolejny rasz ( za pierwszy prosiłem żeby już tego nie robiła ) w logach pewnie jest jak obiecuje ze nie bedzie, bo dawno nie grała. Pan Leniwiec ( Vegeta ) za brzydkie słowa na literke K... przez mikro i nazywanie mnie głupim dzieciakiem. Do tego nie znajomośc stref u Mary.
pozdrawiam
_rOsO_
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
K@Cz@N [Usunięty]
Wysłany: Czw 09 Cze, 2005 23:29
uuuu Vegeta dostal kicka.... no to dziwne... bedzie trzeba dobrze zbadac da sprawe ...
Roso - jestes pewnie ze to Leniwiec takie slowa wypowiadal
Wysłany: Czw 09 Cze, 2005 23:55
ze plebem cie nazwalem to prawda nie ukrywam ale niestety wczesniej nic nie powiedzialem obrazliwego i nie wyzwalem cie od chlopaczka mozna sprawdzic w logach kto to napisal ale pan admnin roso wie lepiej ..... a niestety nie przeklinam na servie kazdy to wie a ze koles ma problemy z uszami i nie wie kto go wyzywa od chlopcow ,ktorzy sie bawia adminem to juz inna sprawa... jak nie wiedza kto to niech sprawdza pozadnie.. a niech sie wypowiedza ci ktorzy byli na mapie nuke w ct czy powiedzialem slowo na k... bardzo chcialbym to zobaczyc..
nie do wiary że(...)mery raszowała no co się dzieje stali gracze a tacy rozrabiacy
Kod:
L 06/09/2005 - 23:34:45: "_rOsO_<5391><STEAM_0:0:2609426><CT>" say "Mary nie raszuj" (dead)
L 06/09/2005 - 23:34:56: "mary<5337><STEAM_0:1:5571921><CT>" say "do radiostacji nie mozna?" (dead)
A jednak.
To narazie trailer logów Potem dam wiecej. Teraz to tak, aby można było się skupić tylko na sprawie kicka Vegety i rzekomym wyzywaniu.
Wysłany: Czw 09 Cze, 2005 23:58
fakt faktem wiem ze admin nie ma obowiazku upominania graczy ale bez przesady .. po za tym ktos przeklinal w ct ale tego juz roso nei wylapal ... tylko ja dostalem kicka za cos czego nie zrobilem