CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
???? BAN ?
Autor Wiadomość
Reego
Zawieszone Konto - Zly Email

Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 11:02   ???? BAN ?

Witam chcialem sie dowiedziec za co mam bana na bydzi :wow: ?? bo z tego co wiem to wszystko przeprosilem i 1 czerwca :D mam miec zjetego bana z SULKA ;/ bo tam dostalem od kodiczka:> ale na bydzi ?? hmm dziwne chyba ze jest caly amx z sulka na bydzi ale to sa 2 inne serwery lecz takie same... a wiec prosze o odbanowanie dawno nie gralem na bydzi z jakies 5 dni temy chyba ostatni raz... a wiec prosze o wyjasnienie ..... THX :]

Gepardzik
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 11:11   

Z powodu problemów bydzi wykasowała się lista banów, więc wgrana jest z sulka. Zresztą od zawsze były akcje, że jak masz bana na jednym fusion, to na reszcie też, więc ciesz się, że od początku nie miałeś bana na obu bo jakoś to umknęło.

Reego

Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 12:27   

Ciesz sie?? gepardzik... co ty piszesz.... czlowieku.... powiem jedno... spytalem sie grzecznie... spoko wyjasnione poczekam...ale fusion nie jest jedynym serwerem na swiecie i nie jestescie pepkiem swiata.... a bez nas ludzi ktorzy graja na tych serwerach te serwery byly by niczym... wiec powieniscie miec jakis szacunek dla graczy... a nie nimi pomiatacie jak chcecie... bez nas graczy sulek i bydzia byla by zerem taka jest prawda a wy tego nie doceniacie.... eh... szkoda mi.... bo naprawde fajni ludzie tu graja... a laski nikomu nie robicie i chodz byscie ksiezyc ukradli to i tak byscie nikomu lachy nie robili...

Ps. to nie mailo byc obrazliwe czy wulgarne poprostu wyrazilem swoja opinie na temat odpowiedzi przez gepardzika na moje pytanie...

K@Cz@N
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 12:40   

Reego - czy do twjej muzgownicy nie dociera, ze postalem za cos perma na sulku... nastepnie banlista zostala skopjowana na bydzie i tym sposobem masz tam ban. Czy to takie trudne do zrozumienia, a Ty piszesz jakies bzdury jak by nie wiadomo co Ci zrobili.... wez czlowieku wyluzuj.

.:Solid_Snake:.

Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 12:40   

W jednym masz racje...
Reego napisał/a:
laski nikomu nie robicie

Nie wiem, po co typie się w ogóle burzysz. Oczywiste jest, że ban jest na całym CS-Fusion i sie zachowujesz jakbyś z księzyca spadł. I Gep ma racje, bo bana odrazu powinieneś tam mieć jak tylko na sulku dostałeś

Reego napisał/a:
ale fusion nie jest jedynym serwerem na swiecie i nie jestescie pepkiem swiata....

Nie jesteśmy i nie zamierzamy być. Pozatym nikt Cie tu nie trzyma, mozesz isc grać gdzie chcesz, wiec co masz pretensje? Pod bronią Ci tu każemy grać?
Reego napisał/a:
a bez nas ludzi ktorzy graja na tych serwerach te serwery byly by niczym...
bez nas graczy sulek i bydzia byla by zerem taka jest prawda a wy tego nie doceniacie.

Widocznie coś w naszych serwerach jest takiego, że nie idą na te setki tysięcy innych serwerów 0_o. Więc nie wiem, ale w swojej wypowiedzi zaprzeczasz sam sobie
Reego napisał/a:
wiec powieniscie miec jakis szacunek dla graczy...

A nie mamy? Jakbyśmy nie mieli, to patrz wyżej, niktby tu nie grał, a bydzia i sulek była by zerem...

Ile ty masz lat, aby wypowiadać się wielce oburzonym zaprzeczając co chwile sam sobie i tworząc problemy, które nie istnieją?

_rOsO_

Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 12:43   

Gepardzik napisał/a:
Z powodu problemów bydzi wykasowała się lista banów, więc wgrana jest z sulka. Zresztą od zawsze były akcje, że jak masz bana na jednym fusion, to na reszcie też, więc ciesz się, że od początku nie miałeś bana na obu bo jakoś to umknęło.

Reggo i po co te nerwy?? Nawet nie dokładnie przeczytałeś to co Gepardzik nasmarował do ciebie... Pisze przecież tylko, że miałeś szczęście iż twój ban był tylko na jednym serwerze i mogłeś fragować na innym co powinno być powodem do zadowolenia bądź co bądź, "a ty zachowujesz się jakby zabił..." (cyt. z chłopaki nie płaczą).

Nerwy to zły doradca pamietaj, wszystko mozna załatwić spokojnie.
I nie uważam też aby nieszanowali graczy na serwerach.

Tak, ze spokojnie a wszystko się da załatwić :papa2:

Aha i co do pępka świata mówisz jak moja mama gdy ją wnerwiałem za młodu: " Krzysztof wróć tu natychmiast nie jesteś pepkiem świata" i tym optymistycznym akcentem zakończę ;-)

pozdrawiam

Reego

Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 23:10   

Nie ja zrozumialem kaczka ze mam bana bo lista sie wykasowala i powinienem byc ale poprostu strasznie mnei zirytowal text gep. "więc ciesz się" mnie strasznie sie to z łaska kojarzy .... a zreszta karzdy ma nerwy ostatnio jakies doopne dni sa... sry.. ale nei lubie jak ktos sie odnosi do mnei od niechcenia... z tzw. łaski tak jak by nie mogl napisac..

"Z powodu problemów bydzi wykasowała się lista banów, więc wgrana jest z sulka. Zresztą od zawsze były akcje." i na tym zakonczyc...

Gepardzik
[Usunięty]

Wysłany: Wto 17 Maj, 2005 12:21   

Reego jeśli Cię to uraziło to sorki, nie taki był zamiar, poprostu chciałem pokazać, że przez niedopatrzenie nie miałeś bana na obu i to był powód do radości. To wszystko.

Reego

Wysłany: Wto 17 Maj, 2005 23:35   

Oki
spoko nic sie nie stalo :) a wiec czekam do 1 czerwca:P ladny prezencik na urodzinki mi zrobicie zdejmiecie BAna :]

Ronin

Wysłany: Śro 18 Maj, 2005 11:34   

To moze ja tez admina dostane z powrotem 1 czerwca ??

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi