- Andrzej
- Pół-Człowiek Pół-Kabura, PCPK
- Nie mam, i mieć nie zamierzam
- Blackstorm0@poczta.onet.pl
- 6577962
- 16
- STEAM_0:1:3916312
Mówią, że się roi od adminów na bydzi. Nie zgodziłbym się z tym stwierdzeniem. Często gram w godzinach, w których admini siedzą jeszcze w pracy/szkole, i żaden nie jest dostępny na gg. Krew mnie zalewa, gdy bezkarni raszerzy, mimo próśb i gróźb dalej czynią "zło" . Przeszkadza to w dobrej zabawie innym i burzy wspaniałą atmosferę serwera.
Na bydzi gram już bardzo długo. Znam ludzi grających na serwerze, a oni znają mnie. Myślę, że wiem czego po kim można się spodziewać.
Zasad przestrzegam bezwzględnie, i staram się pouczać tych co je łamią. Motywację mam, bo nic nie denerwuje mnie bardziej niż ludzie nie czytający info na wejściu/nie próbujący zapoznać się ze strefami.
Niektórzy moga mieć zastrzeżenia co do mojego młodego wieku. Zdaje mi się, że jestem dośc poważnym gościem, który umie udźwignąć ciężar odpowiedzialności. W końcu w ciągu wakacji pracuję jako ratownik na basenie.
Mam nadzieje, że "szanowne grono adminowskie" pozytywnie rozważy mą prośbę. Mile widziane są też opinie innych graczy.
Pozdrawiam
_________________ Pół-Człowiek Pół-Kabura
Jadę Szatańskim Czołgiem, Jadę Na Wojnę!
SiD [Usunięty]
Wysłany: Wto 06 Wrz, 2005 21:24
nic do niego nie mam ale http://forum.cs-fusion.pl/groupcp.php?g=771
popatrzmy ile jest juz adminów a zbliża sie zima i każdy w zimowy wieczór bedzie chciał zagrać i znowu bedą sie powtarzały się sytuacje typu Admin Team (połowa serwera admini)
No a ja sie troche poczepiam otóż zaczne od tego że masz lat
P-C P-K napisał/a:
- 16
zatem stwierdzenie ze
P-C P-K napisał/a:
Często gram w godzinach, w których admini siedzą jeszcze w pracy/szkole, i żaden nie jest dostępny na gg.
nie jest zbyt dobre z tego względu ze w tym wieku powinienes zacząć chodzić do szkoly sredniej zatem chyba w godzinach 8-16 raczej jestes w szkole a nie w domu i grasz w cs-a pozatym jak juz przedmowcy wspomnieli na serwerze jest wystarczajaco duzo adminow zatem jezeli chodzi o przyjmowanie nowych to jestem na nie, no chyba ze bedzie jakaś redukcja etatów... ale tego to chyba bysmy nie chcieli... zatem podsumowywując jestem na nie...