Chcialem złozyc skarge. Otóż pare razy spotkalem sie z sytuacją ze gracze stoja na respie (a adminowie są) i nie dostaja slaya ani kicka. To samo ze spektatorami. Siedza 5 min na specie i nic. Oczywiscie w takich sytuacjach pisze na pałe sie Free Fragi stoją na respie i blokuja slota. Ale nic.
Wiesz, czasem się prosi o nie kickowanie, bo się wychodzi np. na 5 minut czy cuś, a na serwa naprawde jest ciężko wejść... Tak przy okazji to nie pisze się na forum w stylu ,,na pałe", bo są chyba inne, bardziej kulturalne słowa np. ,,nagminnie"??:D
_________________ ,,Głupich nie sieją, a wszędzie rosną"
SiD [Usunięty]
Wysłany: Pon 29 Sie, 2005 20:35
Może jakieś dowody, screny co bo z tego co ja wiem admini dają slay a jak stoi już kolejna runde kick, ze spectami jest to samo jeżeli nie wchodzą do gry to kick
jak admini sa i zobacza ze jest jakis ff to przewaznie daja te slay'e chyba ze nie sa w tej druzynie gdzie ff to trzeba im powiediec i jest git wiec spokojnie. btw.Tobie MaacieK nigdy nie zdazylo sie odejsc od kompa, albo ze tel dzwoni? wiecej wyrozumialosci
uwież mi ze ja za każdgo FF daje za 1 razem slay a za 2 kick
_________________ Gość nie raszuj bo to nie ładnie i czity też możesz wyłączyć
Gość to cziter mam demko !!
Ludzie też sie cieszą kogoś zastrzelą kogos powieszą
Sid - Następnym razem bede robil demko i sie przekonasz.
Hmm nie chcialbym żeby mnie ktos źle zrozumial. Nie chodzi mi o to, że non stop jak jest FreeFrag to adminowie nie dają slaya, bo dają. Ale zetknalem sie z sytuacja kiedy admin (chyba Sidney ) przebiegal kolo FreeFraga i nic nie zrobil.
Jeśli gracz prosil o nie kickowanie lub cos w tym stylu to sorry
jesteś pewien ?:P Hmmm... (teraz ida takie zamazania obrazu jak na filmach)
Wiec 3 dni temu. Drużyna Terro. Stoi pan FRI Fr4g. Piszę say_team @ Free Frag na respie terro. Plz zróbcie cos z nim bo stoi i slota blokuje. Po chwili biegnie Sidney ja go zatrzymuje, świece latarka i strzelam pod nogi Free Fragowi, a Sideny patrzy .... i biegnie dalej
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pon 29 Sie, 2005 22:41
Myślę, że jak skonstruują hełmy dla adminów z 4 parami oczu i 3 parami uszu, to takie skargi będą napewno uzasadnione.
A na poważnie, nie spotkałem się z tym problemem nawet jak byłem zwykłym graczem.