imię - Irek
nick - IrYs / sTeeL
klan - neGative
e-mail - keri.b@interia.pl
gg - 5229331
wiek - 22
SteamID STEAM_0:0:3087044
Składam prośbę o admina na serwerze "bydzia (1)", przestrzegam zasad panujących na servie (i upominam o to innych graczy, wyjaśniając niejasności w razie potrzeby), gram tu już prawie rok, więc dużo osób mnie zna, wiedzą kim jestem i jak gram. Na servie jestem także w późnych godzinach nocnych. Wtedy rzadko są admini i dzieją sie różne dziwne rzeczy (samowolka, przeklinanie, raszowanie itp.). Nie robię błędów ortograficznych i stylistycznych ...
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ... PoZdRo 4 ALL
Na TAK....to bylby znow admin ktory gra...
Bo z wszystkich adminow to widze tylko takie lamki jak: Vortex, nappy, roso, sidney pl alc, sid...i lamke homisa i megalamke Vegete ...reszty w zasadzie wogole nie widac...przynajmniej w godzinach 16-22...a rano co jezdddddddd, to nei wiem ;s
Na TAK....to bylby znow admin ktory gra...
Bo z wszystkich adminow to widze tylko takie lamki jak: Vortex, nappy, roso, sidney pl alc, sid...i lamke homisa i megalamke Vegete ...reszty w zasadzie wogole nie widac...przynajmniej w godzinach 16-22...a rano co jezdddddddd, to nei wiem ;s
hmm.. a ja powiem tak że nie masz racji bo gram także ja, omg, kodik ostatnio zawital , Ronin no a reszta to niegra z jakiś tam względów a Ci wszysyc których wymieniłem to stanowią 11/16 adminów :F więc chyba coś nie tak co do tematu to ja jakoś Ciebie specjalnie nie kojarze zatem jestem na NIE może i grasz rok ale mi w pamięci nie zapadłeś
co do tematu to ja jakoś Ciebie specjalnie nie kojarze zatem jestem na NIE może i grasz rok ale mi w pamięci nie zapadłeś
nowik to naprawde ja nie wiem gdzie ty grasz, no chyba ze masz rozdwojenie osobowosci, lub powazne problemy ze wzrokiem ... a moze Ci sie z sulkiem pomylilo hmmm ... ?
Jesli chodzi o temat jestem na "TAK" gra bardzo czesto, ludzie go znaja, mozna z nim pozartowac [ wiele osob to potwierdzi ] jak jest potrzeba uspokaja syt. na servie, pilnuje stref itd... poza tym faktycznie pozno w nocy niestety nie ma adminow bo szkola, praca wiadomo, a wtedy przydalby sie rzetelny admin dlatego jestem ZA
Jestem zdecydowanie na "TAK" .Napewno podoła temu zadaniu.Ma swoje zdanie to sie zawsze liczy zwlaszcza ze przestrzega regulaminu narzuconego przez admina wiec czemu IRYS nie moze byc adminem PZDR