Prosze o skrócenie czasu rundy z obecnego 3:00 min na 2:00 min bo moze jak bedzie mniej czasu to nie bedzie taki CPL odstawiany przez niektórych graczy tego serwa.
Daje ankiete żeby każdy mógł sie wypowiedziec!!
Prosze moderatora o surowe karanie za spawmownie i zaśmiecanie tego tematu z góry thx
Ja dałem na nie, jeśli ktoś nagminnie kampi czy cóś to odpowiednio go za to "nagradzam", 2 minuty spowodowały by pościg za fragiem plus zero pomyślunku nad jakąs fajną akcją w grze, a moim zdaniem nie o to chodzi w Counterze. Sid często denerwuje się jak jakiś samotny terro powoli idzie po pake sprawdzając każdy centymetr planszy, jesli ma zdązyć i robi to dla zwyciestwa drużyny to wg. mnie to jest oki. Biegać po Win mozna w UT czy Q. Takie moje zdanko, ale zaakceptue to większości, chociaż nie widzę żeby komuś strasznie to przeszkadzało ...
pozdrawiam
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
mysle, ze w 2 min tez da sie opracowac taktyke
a tak wogole to jestem za, bo czasem w roznych porach nie ma adminow i jakis koles bedzie stal na respie cala runde...to przeciez krew zalewa a zanim go zvotuje to zdazy sam wyjsc
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Ja dałem na nie, jeśli ktoś nagminnie kampi czy cóś to odpowiednio go za to "nagradzam", 2 minuty spowodowały by pościg za fragiem plus zero pomyślunku nad jakąs fajną akcją w grze, a moim zdaniem nie o to chodzi w Counterze. Sid często denerwuje się jak jakiś samotny terro powoli idzie po pake sprawdzając każdy centymetr planszy, jesli ma zdązyć i robi to dla zwyciestwa drużyny to wg. mnie to jest oki. Biegać po Win mozna w UT czy Q. Takie moje zdanko, ale zaakceptue to większości, chociaż nie widzę żeby komuś strasznie to przeszkadzało ...
pozdrawiam
Przeciez to ffa czyli tak jakby quake ze strefami .Ja proponuje 2:30 a nie 2:00 to za malo jest ledwo z respa pojdziesz na bs i juz masz 1 min.