Wysłany: Czw 08 Gru, 2005 23:03 Co z tym Firewallem?
Tak sobie czytam nasze wspaniałe forum, i czytam sobie posta jmk, i on chyba nie ceni ludzi, którzy są za firewallem. To jakaś hańba wielka czy co? Weźcie mi objaśnijcie bo nie czaje.
Wysłany: Czw 08 Gru, 2005 23:14 Re: Co z tym Firewallem?
bash.org.pl napisał/a:
<jaroslav> co tu tak cicho?
<jaroslav>
<jaroslav> czyżbyście mieli jakieś życie prywatne? albo nie daj Boże zainteresowania?
<kamilm> idz Pan w ch*j z takim zartem!
bash.org.pl napisał/a:
<Dragomir_> ale wy
<Dragomir_> ciemni ostatnio
<Dragomir_> za duzo przed kompem
<Dragomir_> trzeba od czasu do czasu wyjsc
<Dragomir_> tam tez jest swiat
<Dragomir_> piekny, weosly
<Dragomir_> swiat
<Xion> gdzie? za firewallem?
To taki mały Joke
Niektórzy piszą często o sprawach o których nie powiedzą wprost komuś w oczy tylko
Kod:
chowają się za firewallem
tak to już jest ktoś rzuci hasło a potemm się roznosi. Czesto internetowe krzykacze tak robią.
Ja miałemkiedyś sytłację że jakiś koleś mi naublizał przez neta z Bydgoszczy, tak sie chciał spotkać ze w końcu powiedziałem jemu że przesiaduję w kawiarence internetowej u mnie no iprzyjechał z kolesiem podszedł doadmina kafejki takiwiecie kapturek co sie w bramach chowa i pyta który to Makatai , akurat siedziałem na kanapce mojej. Wstałem do gościa i gościu wymiekł i zaczął się tłumaczyć , ale to już inna historia.