Wysłany: Wto 27 Gru, 2005 15:49 oczywiscie VEGETA PAN SERWA!
inferno gram sobie gram KankerNooB caly czas blokuje wejscie na dlugą wiec ciachnalem go nozem zabierając aż 4 hp wiem to straszne : / ale pan vegeta wielki internetowy pan serwera musial dac mi slay bo zabralem az 4 hp podkreslam ! 4HP ; / jego koledze KankerNoobowi . A co sie pozniej okazuje?Pan ktory sobie urzadza anarchie na serwie i grozi co 2 sekundy kickami mowi ze caly czas atakuje swoich HAHAHA prosze zobaczyc w logach na mapie inferno godzina 15.35 kiedy sie zaczela ile to ja razy kogos zaatakowalem ! 2 razy przez przypadek w walce no ale oczywiscie TK sie nie liczy musi Vegeta pan serwa dac kicka bo jest przecierz panem i ma władze ; ] widac ze komus wladza uderza do glowy i stara sie byc fajnym lecz mu nie wychodzi,trudno proponuje zajac sie realnym zyciem bo w tym wieku myslalem ze ludzie są juz normalni pozdro wszechmocny adminie !
Klan: a co to takiego
Wysłany: Wto 27 Gru, 2005 15:54
hahah zalosny jestes zaatakowales wczesniej kogos na respie pozniej walnoles kogos z kosy jak bys nie mogl napisac a kanker mi nic nie napisal dostales slaya nie wiem w czym ty widzisz problem ja na twoim miejscu nie pisal bym tych skarg bo to zalosne .. a kicka dostales za free stales 3 rundy wiec nie marudz.. po za tym kazdy widzi ze to ty sie czepiasz a kickami groze tym co klna wiec jak nie wiesz to prosze nie odzywaj sie..aha a z tym panem servera to juz zaczynasz przeginac i to pozadnie jakos ja ty nie wchodzisz na server razem z kolegami to jest spokoj i cisza ktos zraszuje dostanie kicka to nie robi afery poprostu wie ze zle zrobil i sie pilnuje ale wy to nie wiem niedlugo skargi bedziecie pisac zanim wejdziecie na server