co za plebski serw bany leca tylko dlatego ze sie zabije adma ( w moim przypadku dwoch i polowe ich teamu) przedchwila dostalem bana tylko za to na prodku szkoda was Nobody kranker i yelen zal mi was jak sie niemozecie pogodzic ze sa lepsi niz wy bye
jesli zabicie admina jest slusznym powodem to rzeczywiscie slusznie bo nic innego nie zrobilem kampilem przy bombie i jechalem tero jak kaczki i za to ban fajne chlopaki poprostu
a za krankera przepraszam jak admem nie jest w sumie zawsze pozadny byl z niego gosc
hmm dziwne troche
I tak napewno sie wyjąsni zaraz.
P.s.
Solid ty wes tego posta nowika wymaz i daj mu warna, bo nie mail nic do powiedzenia w tym teamcie a specjalnie to zrobił zeby meic 500 postów!! I jeszcze sie chwali tym!!
z tego co pamietam < bo tak mi sie wydaje ze wtedy gralam tez> bana dostales na 5 minut za to ze kampiles "poza mapa" ... tak jakby
PS: ja nie wiem... ostatnio porobiło sie na servie nieciekawie. lecą skargi za skargami. Zanim napisze ktos skarge, to niech sie najpierw zastanowi czy sam nie zrobił czegos nie tak
to mi ciebie szkoda vorku a pozatym od kiedy tam jest niby poza mapa nigdy niewiedzialem na zadnym serwie zeby tam mnie mozna bylo siedziec a kampilem bo paki pilnowalem