Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 18 Kwi, 2007 16:35 Oceń Obrazka tego z góry
Bedzie +1 czy ni bedzie?
Odpowiadając na topic oceniasz avatar osoby która znajduje się "nad Tobą" w skali 1-10
i jeśli chcesz, to komentuj.
Wzór:
ocena- 10/10
komentarz- "blelelelelelelelell"
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Śro 18 Kwi, 2007 17:02, w całości zmieniany 1 raz
Ten ziomek jest z takiego anime o dzieciakach chodziacych do szkoly i tutaj jest scena jak ten agent sie bil z taka kobietka, i w tym momencie sie wkurzyl bo dostal w dekielek wczesniej, ale koniec koncow i tak dostal w leb tak ze padl tytulu niestety nie pamietam
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 18 Kwi, 2007 17:00
nie to zebym narzekał ale niech wygląda to tak :
ocena-7/10
dla tego bo sam tak często wale, a tylko 7 bo boli czasem
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Śro 18 Kwi, 2007 17:03, w całości zmieniany 1 raz