Wysłany: Śro 08 Lut, 2006 12:41 Prosba o pomoc !!!
Witam !
Nie wiem czy w dobrym dziale to pisze ale przeciez chodzi mi o to aby ktos mi pomogl.Moze i to dziwna prosba ale zobaczymy co mi doradzicie.
Chodzi o najodpowiedniejsze raty itd. dla tego serwerka.Mam lacze z kablowki 160kb/160kb i ustawilem sobie takie rate:
I wlasnie na tym serwie dziwnie mi tnie wiec moze cos w tych rate pozmieniac i tumojaprosba o pomoc i wszelkie sugestie.Zapomocz gory dziekuje i pozdrawiam.
Wiesz, najlepiej jakby solid podal ile fps'ow jest na servie
wtedy bedziesz wiedzial jakie dac maksymalne upderate i cmdrate..zalozmy ze na servie jest 100 fps..wtedy dajesz updatederate i cmdrate najwiecej na 100 bo wiecej i tak nie pociagnie
Przy updaterate 100 mozesz dac ex_interp 0.01 wtedy bedziesz szybciej kolesia widzial i wogole..jest to czestotliwosc wysylania pakietow jak ci bedzie zarywac to mozesz zmniejszyc wartosc baw sie od 0.1 do 0.01...
Gdy bedziesz mial chocke to baw sie wartoscia rate od 9999 do 20000
Ja sie zawsze bawie tymi smiesznymi komendami..zalezy o ktorej gram takie mam lacze niestety..ale dal bym u ciebie:
rate 20000
cl_updaterate 90
cl_cmdrate 90
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.