Witam mam taki oto problem gdy juz wejde na jakis server i zaczynam grac to myszka łapie takie cos jak by freez. Poprostu staje w miejscu i po 3 sekundach sie odwiesza. Wcześniej tak nie było. CS jest orginalny.
Dodam ze mam tak właśnie tylko w CS w innych grach sie to nie dzieje. Zmieniałem sterowniki do grafiki do myszki, czysciłem myszke, z podkładką oraz bez, wyłączałem wszystkie programy jakie mogły by obciążać neta, zmieniałem w ustawieniach garafy z DirectX na OpenGL i dalej to samo. Już nie wiem co można zrobić ? Na botach jest tak samo ale rzadziej.
mam to samo... macie jakies pomysly? zwisy ma, zatnie na chwile, loss podskoczy do 1-5 i po chwili jest ok... ale to tylko w cs... tez wczesniej nie mialem tego problemu a gralem na tym samym cfg
mam to samo... macie jakies pomysly? zwisy ma, zatnie na chwile, loss podskoczy do 1-5 i po chwili jest ok... ale to tylko w cs... tez wczesniej nie mialem tego problemu a gralem na tym samym cfg
dokupcie wiecej pamieci ram
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Nie no mam 768Mb ram i jak narazie nie mam kasy bo musze kupic dysk. Ale to sie tak nagle zaczeło dziać. Więc ram to chyba nie bedzie miał na to wpływu