Jesli chodzi o wybor telewizji to ja bym wybral Polsat.
Ale jest jeden trick na TV kumpel ma N, dokupil sobie dekoder na allegro i odbiera kanaly z Polsatu Juz sporo czasu za darmo na Polsacie jedzie, ale podobno jakos niedlugo maja przekierowywac anteny i juz tak nie bedzie mozna zrobic.
ja przez dlugi czas miałem cyfre (teraz jest wypowiedzenie umowy) i w zasadzie traciłem tylko kase bo nie ogladałem 3/4 programów a płaciłem 130 zł, teraz świeżo upieczony właściciel N i polecam - tańsze i zasadzie to samo lub jeszcze wiecej , jedyny minus brak canal+ i polsatu a ogoólnie wygoda niesamowita
_________________ "To co nie zabija,wciąż wzmacnia nas...A to co nas czeka pokaże czas"
tylko i wylacznie polsat cyfrowy masz tam wszystko to co ma cyfra + oprocz canal + na ktorych idzie samo badziewie powtarzane w koło...zresztą porownaj pakiety, N nie wiem nigdy nie mialem ale sadze ze tez nic specjalnego...
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
rozwijajcie temat ... bo ja przez całe życie jade na: tvp1, tvp2, tv4, polsat, tvn
(no wczesniej za mlodych lat jeszcze polonia, rtl7 i niekodowany canal+[to jeszcze na talerzu starym a starym ..])
no to mowic co warto a czego nie ..
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.