Potrzebuje sobie kupic nowa karte graficzna i prosilbym o wasze rady.
Moja aktualna: GForce FX 5700 LE.
Poleci mi ktos dobra karte graf do 400 zł ?
Zastanawiam sie nad Radeonem .
Czekam na wasze propozycje
Aha i musze miec 100 fps w cs, obecnie mam okolo 80-90
Aha i musze miec 100 fps w cs, obecnie mam okolo 80-90
Jezeli chodzi o radeony to to bedzie ciezkie do zrealizowania ;P poaztym niedawno moj kumpel sprzedawal GeForce 5900 Ultra, no ale troche sie spozniles ;/ a tak wogole to po co Ci lepsza karta ? ta jest dobra ja gdyby nie pewne okolicznosci podczas ktorych udalo mi sie zdobyc kase na nowa grafe to pewnie do dzisiaj bym jechal na 40~60 fpsach w csie na moim GeForce GTS 2 a i jeszcze tak apropo to 100 fps i tak Ci nic nie da jezeli monitor Twoj tego nie obsluguje i ma odswierzanie ustawione na 75Hz :X
Zaden off-top. Jednosłowne skomentowanie głupiego pomysłu zmiany karty, po to, aby mieć 10 fpsów, czego w przedziale powyzej 60 ludzkie oko nie zauważy.
chyba najlepszym wyborem bedzie GeForce 6200 Winfast'a..
karta niecale 400zl i modujesz ja z 6200 na 6600 GT ( plus 4 potoki rederujace ) i krecisz..
100fps gwarantowane ..nawet 200 czy 300
tu masz ta karte:
Żeby nie zakładać nowego tematu: jestem lama sprzętowa, natomiast widzę, że potrzebuję upgrade karty.
Obecny stan: GF 5200, chęć zmiany na coś, co pociągnie FEAR i Oblivion na full detalach i może gry z wyższej półki przez najbliższe 2 lata.
Max cena? 500~600, choć mile widziane tańsze ^^
Żeby nie zakładać nowego tematu: jestem lama sprzętowa, natomiast widzę, że potrzebuję upgrade karty.
Obecny stan: GF 5200, chęć zmiany na coś, co pociągnie FEAR i Oblivion na full detalach i może gry z wyższej półki przez najbliższe 2 lata.
Max cena? 500~600, choć mile widziane tańsze ^^
to nie zalezy tylko od grafiki
podaj reszte sprzetu
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Pozatym Yelen ale nie wykonalne na moje za mało $$ ;/ ale jakby sie uprzec to jak kupisz cos co sie dobrze kreci to dasz rade, ale reszte kompa tez musisz miec dobra ;/