El0, mam takie skromne pytanie, czemu elo SiD, gra na nie elo bydzi, na jakimś innym elo koncie, skoro ma elo bana na elo trzy tygodnie
To TE konto : STEAM_0:1:7713420
P.S : żeby nie było, że zmyślam, to nie tylko ja to zauważyłem, ale również Vegeta
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
tak, HLSW, z tego co wiem jego brat gra dużo gorzej od niego, wiec to napewno nie grzegorzzzz, a DWA nick SiD na bydzi na drugim koncie, styl pisania(SiD'a) , styl grania(SiD'a), ogólnie słabo się fejkuje, a od wczoraj tu nie gra, więc ja nie mam problemu żeby go rozpoznać nappy, zapewne Ty też nie
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
tak, HLSW, z tego co wiem jego brat gra dużo gorzej od niego, wiec to napewno nie grzegorzzzz, a DWA nick SiD na bydzi na drugim koncie, styl pisania(SiD'a) , styl grania(SiD'a), ogólnie słabo się fejkuje, a od wczoraj tu nie gra, więc ja nie mam problemu żeby go rozpoznać nappy, zapewne Ty też nie
Ale nie masz żadnych RZECZOWYCH dowodów, po prostu Twoje domysły.
uważasz że jestem jakiś upośledzony czy coś jako admin chyba "powinienem " byc "raczej" prawdomówny, z pola przed chwilą nie przyszedłem, i chyba mnie każdy obczaja, więc nie uważam, żeby mnie bawiło wkręcanie komuś jakiejś chorej fazy. Napisałem -> nie tylko ja to zauważyłem. wiem, że go bronisz, ale nie przesadzaj, głupi nie jestem. Obczaj wypowiedź qBerta (a może mieliśmy te same zwidy )
Klan: botland
Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 19:00
Jeszcze raz pisze że grałem z niejakim SiDem w jednym teamie. Dokladniej rzecz biorąc na Kabulu w CT chyba. Nawet cos tam zalowal czy plebowal i jak mu zwrocilem uwage to sie wykapslował przez mic żebym nie był nadgorliwy bo on to do siebie...
Ej to już nie może na koncie brata/siostry/kumpla/mamy/dziadka grać? Ban chyba nie jest na osobe tylko na konto. Jak byśmy zbanowali konto Grzegorzowi to byłoby już przegięcie.
Tak samo z Roninem. Ma bana na ip czy na konto/a?
Może to mało efektywna kara bo jak gra to nie ma kary, ale chyba średnio można banować czyjeś konto jeśli tylko osoba zbanowana na nim gra.
Zresztą to jest sprawa na forum adminów.
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 20:17
Mało efektywana to fakt, ale lepsza taka niż żadna. Mimo wszystko jednak SiD się maskuje tzn. że czuje jakiś respekt, a o to chodziło przecież wyznaczając mu karę.
za czasow csf byl ban na osobe, jak zostal wykryty to steam_id bylo banowane.
Swego czasu byly jaja z tym, bo pewna osoba M. uzywala non-stema poczym dostawala bana... znow grala, znow dostawala bana, tak w kolko